Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Modegigant på nettet stortrives under pandemien

Foto: ZalandoWednesday den 12 August 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Millioner af nye kunder strømmer til modegiganten Zalando, og det er med til at drive omsætningen i vejret, viser de seneste nøgletal.

Modeplatformen Zalando er ikke hårdt ramt af den igangværende pandemi. Tværtimod. I første halvår af 2020 er toplinjen vokset med godt 19,7 procent til et niveau omkring 29 milliarder danske kroner.

Det viser netop offentliggjort regnskab fra den tyske modeplatform, som har danske Anders Holch Povlsen med i ejerkredsen.

Særligt stærkt er det gået i regnskabsåret andet kvartal med en omsætningsvækst på 27 procent og en strøm af nye kunder. Lige kan Zalando tælle over 34 millioner aktive kunder - en fremgang på 20 procent i forhold til samme periode sidste år.

- Vi er meget tilfredse med den særdeles stærke fremgang i andet kvartal. Vi vil fortsætte med at investere i vores platformstrategi og udvide vores skandinaviske udvalg af mode, siger Davis Hejgaard i en kommentar til regnskabet. Han er nordisk chef hos Zalando.

.- Vi er stolte over, at H&Ms brand, ARKET, lanceres på alle vores 17 markeder d. 23. august. ARKET får adgang til vores mere end 34 millioner kunder på tværs af Europa og er efter Weekday og Monki det seneste brand fra H&M-koncernen, der sælger sine kollektioner på vores platform, siger han.

Bundlinjen følger med den gode udvikling og lyder på over 900 millioner kroner for andet kvartal.

LÆS OGSÅ: Millioner af nye kunder strømmer til Zalando - men aktien falderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD