Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Kendt modebrand ansætter ny topchef

Foto: By Malene BirgerHovedtal i mio. kr.

Omsætning
2018/19: 307
2017/18: 333
2016/17: 351

Primær drift (EBIT)
2018/19: -3
2017/18: 18
2016/17: 3

Årets resultat for hele IC Group
2018/19: -165
2017/18: 1.606

Kilde: IC Group A/S, Årsrapport 2018/19 & 2017/18

Monday den 10 August 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

På grund af coronakrisen blev den gamle topchef for dansk modebrand lidt ekstra tid på posten. Men nu står en efterfølger endelig klar.

Allerede i januar afleverede Morten Linnet sin opsigelse til bestyrelsesformanden for By Malene Birger.

Efter fem år på posten som administrerende direktør for det danske modebrand var tiden inde til at finde nye udfordringer, men han tilbød at blive, indtil en afløser var på plads.

Det skulle vise sig at blive til syv måneder. Undervejs skulle Morten Linnet styre By Malene Birger sikkert gennem coronakrisen, som sendte hele modebranchen ud i decideret undtagelsestilstand.

Nu er han imidlertid klar til at sende stafetten videre, skriver han i en personlig pressemeddelelse, som er lagt på LinkedIn.

- Jeg er stolt over at overdrage tøjlerne til By Malene Birgers nye administrerende direktør, som bliver Ellen Dixdotter, skriver han og fortsætter:

- Jeg hyrede Ellen til at stå i spidsen for marketing for to et halvt år siden, og jeg er sikker på, hun fortsætter med at være et aktiv for virksomheden.

Flere år med svigtende salg

Svenske Ellen Dixdotter overtager ansvaret for By Malene Birger på et tidspunkt, hvor omsætningen har det svært. Siden regnskabsåret 2015/16 er udviklingen gået den forkerte vej.

Men måske kan Ellen Dixdotter være med til at styrke det danske modebrand, som sagde farvel til navngiveren - Malene Birger - tilbage i 2015. Den nye topchef får i hvert fald rosende ord med på vejen fra bestyrelsesformand Peter Thorsen.

- Ellen Dixdotter er et stort talent og kender modebranchen indgående. Ellen har den rette erfaring og profil til at føre By Malene Birger sikkert igennem en omfattende digitalisering og forbrugerorientering af forretningen, samtidigt med at fortsætte By Malene Birgers internationale udvikling, siger han i en pressemeddelelse ifølge FashionForum.

By Malene Birger er et af de blot to tilbageværende brands i IC Group, hvor stifteren - Niels Martinsen - sidste år tilbagekøbte ejerskabet. Det andet brand i koncernen er Tiger of Sweden.

LÆS OGSÅ: Tidligere Dagrofa-mand bliver direktør for stor modekædeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD