Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Minister bliver ny direktør i Dansk Erhverv





Torsdag den 21 juni 2018 kl. 06:00

Brian Mikkelsen dropper sin ministerpost og bliver direktør for Dansk Erhverv. Han afløser Jens Klarskov, som stopper med det samme.

Efter 24 år i politik forlader erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) nu regeringen for at blive administrerende direktør for Dansk Erhverv.

Gennem ti år har Jens Klarskov ellers siddet på den post, men han stoppede allerede onsdag efter en "gensidig aftale." Det skriver Dansk Erhverv i en pressemeddelelse.

- Jeg vil gerne anerkende og takke Jens Klarskov for den store indsats han siden 2008 har ydet Dansk Erhverv sammen med Dansk Erhvervs dygtige medarbejdere, siger Dansk Erhvervs formand, Jens Mathiesen.

- Der er tale om et meget flot stykke arbejde, der har resulteret i den stærke position Dansk Erhverv har i dag. Men tiden er inde til at lade nye kræfter træde til, der kan føre Dansk Erhverv videre i henhold til vores strategi, fortsætter han.

Kender området

Ifølge BT blev Brian Mikkelsen kontaktet af Dansk Erhverv for bare to uger siden. Den endelige beslutning blev taget over weekenden.

- Efter mange spændende og interessante år i politik, er tiden inde til at prøve kræfter med nye udfordringer, siger han i pressemeddelelsen. 

- Jeg er beæret og stolt over at være Dansk Erhvervs nye adm. direktør. Jeg kender jo Dansk Erhverv rigtig godt, ikke mindst formandskabet, forretningsudvalget og bestyrelsen og de virksomheder, de repræsenterer i Dansk Erhvervs folkevalgte organer, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Dansk Erhverv: Trist dag for dansk e-handel



Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:








Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD