Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Milliardhandel sender store netbutikker på nye hænder

Monday den 4 January 2021 kl. 10:29 af: Kristian Holgersen

Egmont-koncernen fortsætter den massive satsning på nethandel med opkøbet af en svensk milliardforretning.

For et milliardbeløb overtager Egmont Publishing den svenske virksomhed Royal Design Group AB, som står bag netbutikkerne RoyalDesign og Rum21. Det skriver mediekoncernen i en pressemeddelelse.

Royal Design Group er en betydelig spiller i Norden og på udvalgte europæiske markeder inden for møbler og boligtilbehør. For 2020 ventes omsætningen at ramme næsten en milliard svenske kroner.

- Vi har ønsket at udbygge vores position i Home & Interior-kategorien. Det er et område, hvor vi i Egmont Publishing har stor erfaring i at hjælpe leverandørerne med at opbygge stærke mærkevarer samtidig med, at vi kombinerer inspiration og shopping med gode kundeoplevelser for forbrugerne, siger Torsten Bjerre Rasmussen. Han er adm. direktør i Egmont Publishing.

- I den sammenhæng passer RoyalDesign perfekt ind hos os. Vi ser frem til at støtte RoyalDesigns fortsatte udvikling og vækst gennem vores langsigtede og aktive ejerskab, fortsætter han.

Gennem flere år har Egmont Publishing investeret flittigt i nethandel. I dag består porteføljen af otte selskaber, der, inklusiv den seneste nyerhvervelse, omsatte for næsten fem milliarder kroner i 2020.

De tidligere ejere af Royal Design Group var kapitalfondene Verdane og eEquity.

LÆS OGSÅ: Så få netbutikker vil hoppe på dansk AmazonFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD