Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Miinto henter kendt profil i Matas til ny chefstilling

Foto: Franne Voight
Tuesday den 19 March 2019 kl. 11:38 af: Kristian Holgersen

Efter en kort pause gør tidligere redaktør og direktør comeback i modebranchen med en ledende stilling hos Miinto.

En nyoprettet stilling som Head of Fashion hos Miinto bliver besat af Camilla Frank, skriver modeportalen i en pressemeddelelse tirsdag.

Camilla Frank har tidligere i sin karriere været redaktør for flere modemagasiner og direktør for Copenhagen Fashion Week. I september 2018 skiftede hun imidlertid til Matas, hvor hun havde fået en stilling som ansvarlig for sociale medier og digitalt indhold.

- Jeg er super glad for og stolt af, at Miinto kan tiltrække en stærk profil som Camilla Frank. Jeg er sikker på, at det bliver en synlig gevinst for kunden, der gerne vil inspireres og handle endnu flere premium designervarer hos Miinto, siger CEO Konrad Kierklo.

Med ansættelsen af Camilla Frank forsøger Miinto at imødekomme en stigende efterspørgsel på modevarer i den eksklusive endte af spektret.

- Det har altid været helt afgørende for mig at skabe et produkt som forbrugeren, og dermed også jeg selv, rent faktisk mangler, siger Camilla Frank i pressemeddelelsen.

- Jeg glæder mig helt vildt til at arbejde med så stærk en mærkevare som Miinto, og til at indfri det enorme potentiale og den efterspørgsel, som Miinto allerede oplever på endnu flere designervarer. Varer som Miintos kunder kan investere i og have glæde af i årevis, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Fra kassedame til adm. direktør for ikonisk modebutikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD