Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Medstifter af storsælgende kæde kaster sig over nyt projekt

Holdet bag Luksushund. Foto: PR.
Fredag den 16 september 2022 kl. 10:03 af: Kristian Holgersen

Med et opkøb vil en af iværksætterne bag succesfuld hobbykæde prøve sig af i en ny branche.

Jonas Reeh, som var en af kræfterne bag hobbykæden Hobbii, har købt sig ind i webshoppen Luksushund.dk.

Det har han gjort sammen med den tidligere bestyrelsesformand i Hobbii, Thomas Krøis, fremgår det af en pressemeddelelse.

Makkerparret har haft Luksushund.dk siden maj, og de seneste måneder er gået med at flytte lageret, udvikle en ny hjemmeside og lancere egne mærker. Alt sammen for at gøre virksomheden klar på mere vækst.

Særligt kommer satsningen på egne mærker til at være afgørende.

- Hundeejere er et meget loyalt kundesegment, der går op i, at deres hund har det godt, siger den adm. direktør for Luksushund.dk, Sune Skytte.

- De ønsker kvalitet, holdbarhed og god service. Med vores egne produkter sikrer vi, at vi kan stå inde for kvaliteten af produkterne og samtidigt bevæge os ned i pris ift. konkurrerende højkvalitetsprodukter, siger han.

Satser på udlandet

Med de nye ejere ombord ser Luksushund.dk også mod udlandet. I skrivende stund er forretningen gået ind på det svenske marked, og inden for få måneder følger Norge og Tyskland.

- Markedet i Europa er fyldt med webshops, der sælger hundeprodukter, men primært småog mellemstore spillere, siger Jonas Reeh.

- Jeg tror, at vi med vores egne brands og vores erfaringer med international ekspansion, kan blive en betydelig spiller på det europæiske marked inden for en overskuelig årrække, siger Jonas Reeh.

Samlet set forventer Luksushund at ramme en omsætning på knap 10 millioner kroner i løbet af de nye ejeres første 12 måneder

Solgte hobbykæde

I foråret solgte de fire iværksættere bag garnkæden Hobbii, Jens Reimer Olesen, Morten Petersen, Jonas Reeh og Emil Reeh, deres virksomhed til kapitalfonden Verdane.

Parterne holdt økonomiske detaljer for sig selv i en pressemeddelelse, men ifølge Børsens oplysninger er der tale om et trecifret millionbeløb i den høje ende af skalaen - altså ikke langt fra milliarden.

I 2019 åbnede Hobbii sin første fysiske butik. Siden er yderligere syv butikker kommet til, hvoraf de tre ligger i Tyskland.

- Hobbii har etableret sig som en af de førende spillere på det europæiske marked inden for sin niche, og det har været en fornøjelse at se vores forretning vokse på internationalt plan, sagde Jens Reimer Olesen, medstifter og bestyrelsesformand hos Hobbii dengang.

LÆS OGSÅ: Fire iværksættere har solgt deres succesfulde kæde Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD