Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Medstifter af guldrandet webshop træder et skridt tilbage

Stifterne af Sinful, Tonny Corydon Andersen og Mathilde Mackowski.
Foto: PRTuesday den 23 August 2022 kl. 09:56 af: Kristian Holgersen

En af landets mest omtalte webshops skal nu på direktørjagt. Den ene medstifter træder tilbage efter en række ambivalente år.

Den ene medstifter af webshoppen Sinful, Tonny Corydon Andersen, har valgt at frasige sig posten som adm. direktør efter 14 år.

Det fremgår af oplysninger i cvr-registeret og bliver desuden bekræftet af hovedpersonen selv i et opslag på LinkedIn.

Tonny Corydon Andersen forlader ikke Sinful, men fortsætter med en mindre forpligtende titel som Founder og Legekammerat, skriver han på LinkedIn.

Sammen med Mathilde Mackowski begyndte han at sælge sexlegetøj og andet tilbehør gennem Sinful i 2008. Sidste år valgte iværksætterparret at sælge en del af det indbringende livsværk til Polaris, som nu har på 58,5 procent af ejerskabet. Det skulle gøre forretningen i stand til at vokse.

Undervejs har Sinful blandt andet modtaget Børsens Gazellepris flere gange i træk.

På LinkedIn kalder Tonny Corydon Andersen de seneste år for ambivalente, selvom det hele er gået godt udadtil.

- Men jeg har desværre også fået presset mig selv op i et hjørne, som har givet personlige udfordringer, skriver han blandt andet.

- Sinful vil altid være Mathildes og min "førstefødte" og er stolt over at jeg stadig kan være en del af rejsen, men i fremtiden med lidt mindre ansvar på skuldrene, færre eksterne møder og med en position på banen der passer meget bedre til en små-autistisk specialist nørd, der bare elsker at udvikle, vores produkter og den vilde mission vi er på “A Playful Sexlife For Everyone”, skriver han.

René Lyngs Houmøller træder til som midlertidig direktør.

Holder niveauet trods investeringer

I årsregnskabet for 2021 lykkedes Sinful næsten med at holde det høje niveau på bundlinjen med et plus på 43,5 millioner kroner.

De mange millioner er kommet i hus trods massive investeringer, fortalte Mathilde Mackowski tidligere på året i en pressemeddelelse.

- Vi har startet en stærk proces med en dygtig investor, der hjælper os med at opbygge en endnu stærkere organisation og at komme ind på flere markeder, sagde Mathilde Mackowski.

- Med ambitionen om at blive en markant europæisk spiller investerer vi bevidst og massivt. Til gengæld går vi ind i 2022 med en stærkere organisation og med musklerne på plads til at udvide endnu mere. Og det gør os endnu stærkere som virksomhed, fortsatte hun.

I 2021 har Sinful blandt andre ansat en ny COO, en ny e-commerce director og flere andre tunge profiler og talenter. Det samlede medarbejdertal er steget fra 83 i 2021 til 103 ved starten af 2022, og endnu flere er ansat efter årsskiftet.


SINFUL ApS

Bruttoavance
2021: 106.746
2020: 97.144

Driftsresultat
2021: 61.126
2020: 64.860

Årets resultat
2021: 43.486
2020: 45.479

Kilde: Sinful


LÆS OGSÅ: Makkerpar bag guldrandet forretning jubler over international prisFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD