Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Sætter tryk på ekspansionen efter endnu et guldrandet år

Stifterne af Sinful, Mathilde Mackowski og Tonny Andersen.
Foto: PRThursday den 28 April 2022 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Temperaturen stiger hos en af landets succesfulde forretninger, som har en mission om at sikre et legende sexliv til alle.

Forhandleren af sexlegetøj på nettet, Sinful, har store planer på tegnebrættet.

Efter endnu et indbringende regnskabsår, som desuden bød på indlemmelsen af kapitalfonden Polaris i ejerkredsen og en oprustning på ledelsesholdet, er det nu tid til at sætte ekstra fart på ekspansionen.

I 2022 træder Sinful ind på fem nye europæiske markeder, så det samlede antal ender på 11. Det skriver Sinful i en pressemeddelelse.

- Vi er drevet af vores stærke mission om at sikre et legende sexliv til alle. Vi ser, hvor stor betydning det har for livsglæden, og hvordan det bidrager til at skabe en bedre verden mennesker imellem. Hvis det skal lykkes, kræver det, at vi når ud til endnu flere, siger medstifter Mathilde Mackowski.

Hun startede Sinful med Tonny Andersen i 2008. Sidste år valgte parret at sælge en del af livsværket til Polaris, som nu sidder på 58,5 procent af ejerskabet. Det skal gøre forretningen i stand til at vokse.

- Vi har sammen sat os for at investere i udvikling af virksomheden, og vi er allerede i fuld gang med at eksekvere på den strategi, som vi har lagt med ledelsen og den øvrige bestyrelse. Der er en fantastisk energi i Sinful og en stærk vilje til at lykkes med planerne. Så vi ser frem til en spændende rejse, siger Henrik Bonnerup, partner i Solaris.

Holder niveauet trods investeringer

I årsregnskabet for 2021 lykkedes Sinful næsten med at holde det høje niveau på bundlinjen med et plus på 43,5 millioner kroner.

De mange millioner er kommet i hus trods massive investeringer, fortæller Mathilde Mackowski.

- Vi har startet en stærk proces med en dygtig investor, der hjælper os med at opbygge en endnu stærkere organisation og at komme ind på flere markeder, siger Mathilde Mackowski.

- Med ambitionen om at blive en markant europæisk spiller investerer vi bevidst og massivt. Til gengæld går vi ind i 2022 med en stærkere organisation og med musklerne på plads til at udvide endnu mere. Og det gør os endnu stærkere som virksomhed, fortsætter hun.

I 2021 har Sinful blandt andre ansat en ny COO, en ny e-commerce director og flere andre tunge profiler og talenter. Det samlede medarbejdertal er steget fra 83 i 2021 til 103 ved starten af 2022, og endnu flere er ansat efter årsskiftet.


SINFUL ApS

Bruttoavance
2021: 106.746
2020: 97.144

Driftsresultat
2021: 61.126
2020: 64.860

Årets resultat
2021: 43.486
2020: 45.479

Kilde: Sinful


LÆS OGSÅ: Jesper Boysen står bag ny webshop i lukrativ brancheFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD