Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Succesfuld sexshop vil til udlandet

Foto: Sinful.dkTuesday den 21 November 2017 kl. 09:38 - Kilde: Børsen

Stifterne var kærester, da de startede deres netbutik. Nu er de ekskærester, men forretningen kører strålende og skal udvides udenfor Skandinavien. 

Det går hvert år stille og roligt fremad for den århusianske net-sexshop sinful.dk. Virksomheden, der har vundet flere priser og er kåret til en af årets gazeller i Børsen, har nu planer om a blive endnu større. Det skriver Børsen.

Lige nu sælger Sinful sexlegetøj, glidecreme med mere for et trecifret millionbeløb i Skandinavien, men virksomheden vil længere ud.

- Vi skal have mere gang i eksporten, som i dag udgør 55-60 pct. af vores omsætning. Vi er Skandinaviens største forhandler af sexlegetøj, men det skal blive til meget mere. Vi skal ud i Europa, og indenfor de kommende ti år skal vi ind på markeder på alle verdens kontinenter. Lykkes det ikke, så har vi ikke været dygtige nok, siger administrerende direktør og hovedaktionær, Tonny Andersen, til Børsen.

- Vi vil næste år i hvertfald åbne på ét europæisk marked ud over Danmark, Norge, Sverige og Finland, hvor vi sælger i dag. Men vi satser også på at få andre til at sælge nogle af vores serier og brands, oplyser Sinful-direktøren.

Tonny Andersen og Mathilde Mackowski startede Sinful for ti år siden som kærester. I dag er de blot partnere, men forretningen har ikke lidt under det skifte.

LÆS OGSÅ: Ekskæresters sex-shop startede i kaos

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD