Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Matas indfører nyt convenience-koncept

Foto: MatasTuesday den 23 April 2019 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Kunderne efterspørger convenience-koncepter, der kan gøre hverdagen nemmere, forklarer Matas-direktør.

Convenience er ikke kun et nøgleord for landets dagligvarekæder, som i øjeblikket satser stort på at tilbyde hurtige måltider og færdigretter.

Hos Matas efterspørger kunderne også convenience, og det har fået butikskæden til at indføre en helt nyt koncept med abonnementer.

- Vi kan se, at der er en stor efterspørgsel efter convenience-koncepter, der gør hverdagen nemmere og billigere for travle familier, siger Brian Andersen, direktør for e-commerce hos Matas.

- Det er baggrunden for, at vi nu på Matas.dk tilbyder vores kunder at sætte udvalgte produkter i abonnement, fortsætter han.

På forkant

Tilbuddet gælder i første omgang produkter inden for kategorien Helse og Velvære - det kan fx være fiskeolie og vitaminpiller. Men gennem 2019 skulle der komme flere kategorier på banen.

- I modsætning til andre på markedet, satser vi på en model, der bliver 100 procent tilpasset den enkeltes behov. Vil man fx have fiskeolie og multivitamin en gang i kvartalet, er det det man kan få, siger Brian Andersen.

- Retail-abonnementer er helt sikkert et område, der vil udvikle sig løbende. Vores ambition er, at vi hele tiden skal være på forkant med både kundernes behov og markedsudviklingen. Også med dette nye abonnementstilbud, fortsætter han.

Abonnementskunder får 20 procent rabat på de produkter, der sættes i abonnement.

LÆS OGSÅ: Miinto henter kendt profil i Matas til ny chefstillingFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD