Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

MadMarked-konkurs: Direktør har meldt sig selv til politiet

Foto: detailfolk.dkFredag den 23 januar 2015 kl. 10:59 - Kilde: Flere medier

Den bortviste direktør i det konkursramte MadMarked har nu meldt sig selv til politiet.

Jesper Skibstrup, der indtil han blev bortvist tidligere på ugen var direktør i det nu konkursramte MadMarked, har meldt sig selv til politiet, skriver flere medier.

Det bekræfter pressekoordinator Henrik Suhr ved Nordsjællands Politi og skriver i en mail til FødevareWatch, at sagen er optaget og oversendt til Sydsjællands og Lolland Falster Politikreds, da gerningsstedet er i Præstø.

Den tidligere købmand i den nu lukkede butik i Lynæs, Thomas Ingversen, bekræfter også politianmeldelsen over for Halsnæs Avis. Han siger til avisen, at han nu også vil indgive en politianmeldelse og rejse et krav i forhold til den økonomiske kriminalitet, der muligvis er blevet begået.

Der foreligger dog ingen konkrete informationer om, hvad Jesper Skibstrup måtte have foretaget sig af kriminelle handlinger, ligesom det endnu er uklart, om Jesper Skibstrup er blevet sigtet.

Konkurs og bortvisning

Sagen startede, da stifterne Birgitte og Kim Escherich tidligere på ugen bekendtgjorde, at Madmarked A/S, der driver initiativet og ejer en del af butikkerne, var blevet begæret konkurs, og at Jesper Skibstrup var blevet bortvist.

LÆS OGSÅ: MadMarked er på vej mod konkurs og bortviser direktør

De kunne efterfølgende fortælle til detailfolk.dk, at de var chokerede over, at virksomheden pludseligt stod over for en konkurs.

- Det kommer ret meget bag på os, at situationen åbenbart er værre end vi troede og har fået fortalt, sagde Kim Escherich i den forbindelse til detailfolk.dk.

De har derfor selv sat en undersøgelse i gang for at undersøge om den uhensigtsmæssige drift i virksomheden, som Jesper Skibstrup stod i spidsen for, bunder i uvidenhed, eller om der også er andre forhold, der har spillet ind.

LÆS OGSÅ: MadMarked-stiftere i chok over konkursFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD