Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Lille sort ettal kan blive vendepunkt for tabsramt Holch Povlsen-forretning

Foto: Stylepitclothing.comThursday den 25 November 2021 kl. 10:24 af: Kristian Holgersen

Efter mange år med store milliontab sendte Anders Holch Povlsen britisk assistance til en af sine modeforretninger. Og nu lysner det.

Millionerne har fosset ud af modeportalen Stylepit gennem længere tid. Det viser et hurtigt blik ned over årsregnskaberne, hvor tabene i driftsselskabet Stylepit.com A/S har vekslet mellem 28 og 127 millioner kroner.

Sådan er det bare ikke denne gang. Rækken af underskud bliver afløst af et lille, beskedent ettal skrevet med sort. Godt nok bliver der rundet op fra et samlet resultat på 726.000 kroner, men der er tale om et reelt overskud.

- Ledelsen anser årets resultat for tilfredsstillende, fremgår det af en fåmælt årsrapport, der gælder for perioden 1. august 2020 til 31.juli 2021.

Holdingselskabet bag alle aktiviteterne i Stylepit, som netop har skiftet navn til Aktieselskabet af 22.1.2021, har også plus på kontoen for første gang i mange år. Det lyder på 9 millioner kroner.

I starten af året kom det frem, at Anders Holch Povlsen fra Bestseller, som sidder på næsten hele ejerskabet af Stylepit, sendte britisk assistance for at vendte udviklingen.

Topchefen fra Bestsellers britiske netbutik - M and M Direct - blev indsat som adm. direktør for Stylepit, og der blev desuden lagt op til et tæt samarbejde mellem de to forretninger. Det skrev Børsen i januar.

Stylepit blev stiftet tilbage i år 2000 af iværksætterne Christian Bjerre Kusk, Poul Kusk, Jens Dalsgaard og Nicolai Kærgaard - dengang var navnet bare Smartguy. I 2015 gik Anders Holch Povlsen ind i virksomheden, som på det tidspunkt allerede var begyndt at bløde økonomisk.

LÆS OGSÅ: Holch Povlsen går på weekend med uhørt overskud og en hæderspris under armenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD