Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Lidl fuldender direktionen med en erfaren 40-årig

Hauke Daene er ny HR-direktør i Lidl. Foto: PR.
Fredag den 1 juli 2022 kl. 11:01 af: Kristian Holgersen

At tiltrække de dygtigste medarbejdere er en vigtig del af strategien i Lidl, og den opgaver lander på den nye direktørs bord.

Den danske del af discountkæden Lidl har fundet en ny HR-direktør.

40-årige Hauke Daene er fra i dag blevet en del af direktionen, skriver Lidl i en pressemeddelelse. Han har 13 års erfaring fra discountkæden, hvor han senest har siddet med ansvar på HR-området for hele det tyske marked.

- Vores vision i Lidl Danmark er at blive danskernes førstevalg for kunder og medarbejdere. Vi har fokus på at udvide vores #teamlidl-kultur for at øge loyaliteten og opbygge et stærkt Employer Brand i Danmark, siger Hauke Daene og fortsætter:

- For at fortsætte vores vækst- og ekspansionsplaner i Danmark ønsker vi at tiltrække de dygtigste medarbejdere i branchen til vores butikker, vores logistikcentre og vores hovedkontor – som flytter til Aarhus næste sommer, siger han.

Hauke Daene begyndte sin karriere i Lidl i 2009 som områdeleder i hjembyen Hamborg og har i løbet af sin tid været en tur i Lidl UK/Storbritannien, og siden 2020 har Hauke Daene haft jobbet som HR-direktør for Lidls tyske hovedkontor og 39 regioner i landet.

De dygtigste medarbejdere

I Lidl Danmark får Hauke Daene ansvaret for afdelingerne HR Services, Recruiting & Employer Branding og Development & Engagement.

Lidl Danmark har en målsætning om at blive danskernes førstevalg og for at lykkes med det, kræver det først og fremmest de dygtigste medarbejdere, lyder det fra Jens Stratmann, adm. direktør i Lidl.

Ansættelsen af Hauke Daenes er et skridt på vejen.

- Hauke Daene fuldender direktionen i Lidl Danmark, og jeg er meget glad for at få ham med på holdet, for han kommer med en stor erfaring som HR-direktør fra Lidl Tyskland, som er det største Lidl-land. Hauke har en stor passion for mennesker og er meget loyal, så jeg er slet ikke i tvivl om, at han meget hurtigt lærer Lidl Danmark at kende og får skabt et endnu stærkere HR-team, siger direktøren.

LÆS OGSÅ: Lidl går fra Vestre Landsret med en stor sejr under armenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD