Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Lars Larsen Group dropper underskudsgivende tøjfirma

Fredag den 28 august 2020 kl. 10:33 af: Kristian Holgersen

I næsten 25 år har tøjfirma været en del af Lars Larsen Group. Men nu overtager direktøren selv driften.

En af de virksomheder i Lars Larsen Group, som gennem flere år har trukket ned i det samlede koncernregnskab, kører videre på egen hånd.

Der er tale om tøjfirmaet Backtee, som sælger golftøj og golfudstyr over hele verden. Efter næsten 25 år i Lars Larsen Group bliver ejerskabet i stedet overdraget til den administrerende direktør, Thomas Knudsen.

Ifølge bestyrelsesformanden i Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg, passer Backtee ikke ind i strategien, som den familieejede koncern er slået ind på.

- Vi er i gang med et stort arbejde, hvor vi kigger på, hvor Lars Larsen Group skal være en del af det aktive ejerskab i fremtiden, og her er vi nået til, at den bedste løsning for alle parter er, at Thomas Knudsen overtager ejerskabet af Backtee, siger Jacob Brunsborg i en pressemeddelelse.

Hverken Lars Larsen Group eller Backtee ønsker at oplyse yderligere om de finansielle vilkår for overdragelsen af ejerskabet

På egne ben

Ejerskiftet sker efter en længere periode med underskud i selskabet Backtee A/S. Alligevel mener den nye ejer, at tidspunktet er rigtigt, og han understreger desuden, at der er fremgang at spore.

- Jeg har mod på at prøve at stå på egne ben, og jeg mener, at virksomheden er godt rustet til det lige nu. På trods af udfordringerne med coronavirus, oplever Backtee fremgang indenfor flere forretningsområder, og jeg er ikke i tvivl om, at vi har lavet en bæredygtig strategi for fremtiden, siger Thomas Knudsen.

Hos Lars Lars Group hepper de også fra sidelinjen.

- Ligesom min far har jeg jo været involveret i virksomheden i mange år, og jeg ønsker derfor Backtee, Thomas Knudsen og medarbejderne held og lykke med den fremtidige drift af virksomheden. Jeg vil bestemt følge med i, hvordan det går, også selv om Lars Larsen Group ikke fremover vil være ejer af virksomheden, siger Jacob Brunsborg.

LÆS OGSÅ: Lars Larsen Group bliver investor i dansk belysningsfirmaFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD