Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Slutningen på corona betyder starten på en ny markedsføringsplan"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Lars Larsen Group bliver investor i dansk belysningsfirma

Fredag den 12 juni 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

Med Lars Larsen Group med ombord kan en dansk virksomhed nu sætte turbo på væksten, lyder det fra stifteren.

Lars Larsen Group har købt sig til 30 procent af aktierne i virksomheden One A. Det skriver parterne i en pressemeddelelse.

One A beskæftiger sig med belysning og smart home-teknologi i den mere eksklusive ende - som en del af arkitekttegnede privatboliger, hoteller, butikker og yachts.

Med Lars Larsen Group som en del af investorkredsen bliver der åbnet op for helt nye perspektiver, mener stifter Jan Bjarnhoff.

- Lars Larsen Group er en meget interessant partner for os, fordi vi nu kan booste virksomheden i en helt anden skala end hidtil, siger han og fortsætter:

- Vi er meget stolte af at være nået hertil, hvor vi er i dag, af egen kraft, men hvis vi skal op og lege med de helt store drenge, er det nødvendigt med en medspiller. Konkret betyder det, at vi nu kan sætte turbo på væksten ved at bygge et brand, der har højt niveau på alle måder.

Skal ikke være afhængig af detail

Tidligere på året bekendtgjorde Jacob Brunsborg, som netop har overtaget posten som bestyrelsesformand i Lars Larsen Group fra sin far, at der ville blive skruet op for investeringerne uden for kerneforretningen.

Målet er at kunne klare sig uden detail-delen.

- Jysk skal fortsætte i samme høje tempo som nu, og det selskab er et yderst velsmurt lokomotiv i fart, har Jacob Brunsborg sagt til Finans.

- Vores mål er, at balancen i vægtskålen udjævnes, så Lars Larsen Group en gang i fremtiden reelt vil kunne klare sig uden detailhandel, hvis der skulle blive behov for det, fortsatte han.

Lars Larsen Group står bag en række virksomheder som Jysk, Letz Sushi, Ilva og Bolia.com. Tilsammen stod de for en omsætning på 34,7 milliarder kroner i 2019. Langt størstedelen kommer fra Jysk-kæden

LÆS OGSÅ: Arving: Lars Larsen Group skal kunne klare sig uden detailhandelFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD