Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Længere reklamationsret giver ikke mere holdbare produkter"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Kunderne klager: Venter længe på Biva-møbler

Foto: biva.dkFredag den 27 januar 2017 kl. 05:58 - Kilde: Finans

Et nyt system skulle gøre leveringerne fra Biva mere stabile. Det modsatte skete.

Vrede anmeldelser fra sure kunder er regnet ned over Biva på Trustpilot. Problemerne skyldes, ifølge salgsdirektør, Rune Furbo, at leveringen af varer ikke fungerer helt efter planen. Det skriver Finans.

Biva skiftede i slutningen af 2016 fragtselskab med henblik på at kunne tilbyde en mere præcis og stabil levering. At det omvendte så skete, beklager salgsdirektøren til kunderne. 

- Vi har måttet konstatere, at opstarten af det nye samarbejde har medført en del uforudsete hændelser. Som følge heraf har vi over en kortere periode ikke været i stand til at yde optimal kundeservice i forbindelse med levering og fragt, skriver Rune Furbo.

Møbelkæden har haft en turbulent tid de seneste år. Biva gik konkurs i 2013. Rettighederne til brandet blev året efter købt af de to tidligere butikschefer, Jesper Jørgensen og Rune Furbo. De startede Biva op igen, men denne gang hovedsageligt som netbutik. Siden har de dog føjet møbelhuse i Brøndby, Fredericia og Aalborg til.

- Den ustabile situation har også sat vores medarbejdere i kundeservice under et voldsomt pres, hvorfor ventetiden i den seneste tid desværre har været væsentligt længere end normalt. Det er selvfølgelig slet ikke godt nok, men vi arbejder på højtryk, og langt de fleste sager er heldigvis løst nu, skriver Rune Furbo.

LÆS OGSÅ: Det nye Biva vil være størst i Skandinavien

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD