Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Detailsektoren går forrest i kampen for mere bæredygtige emballager"

- Andreas Hastrup Clemmesen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Biva åbner nye butikker

Foto: Biva
Tirsdag den 17 maj 2016 kl. 10:29 - Kilde: Finans.dk

De nye ejere af møbelkæden Biva har store ambitioner. Det gælder både antallet af nye butikker og tilstedeværelsen på nettet.

Møbelkæden Biva gik for to år siden konkurs. Men kæden genopstod hurtigt efter i et noget mindre format, da de tidligere butikschefer Jesper Jørgensen og Rune Furbo købte rettighederne til Biva-brandet.

Dengang erklærede Jesper Jørgensen i et interview med detailfolk, at Biva skulle være den største online møbelhandler i Skandinavien inden for fem år. Halvandet år senere er ambitionen stadig den samme. Det fortæller Jesper Jørgensen til Finans.

- Hvis vi kan fastholde samme vækststime, kan vi komme med i toppen. Min bedste fornemmelse er, at vi allerede er det herhjemme, hvis man kigger på nethandel, siger Jesper Jørgensen til Finans og understreger, at han regner ed at tredoble omsætningen i år.

Vil åbne nye butikker

I dag har Biva 300.000 besøgende på sin hjemmeside hver måned. Men det er ikke kun nettet Biva vil erobre. De fysiske butikker er også på vej tilbage. Biva har allerede et møbelhus i Brøndby og i dag, tirsdag, åbner Biva endnu et møbelhus - denne gang i Fredericia.

Men to møbelhuse er langt fra nok for de to ejere.

- Den tredje butik åbner til juli. Jeg kan ikke sige hvor, men vores plan er at være repræsenteret i Odense, Aalborg og Aarhus, siger Jesper Jørgensen.

LÆS OGSÅ: Det nye Biva vil være størst i Skandinavien

Læs hele artiklen på Finans.dk


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD