Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Kop og Kande samarbejder med julemærkehjem

Foto: Kop og KandeThursday den 1 November 2012 kl. 11:03 af: Mette Winkler

Når Kop og Kande skyder julesalget i gang, er det med en hjælpende hånd til de danske julemærkehjem. Ved køb af et særligt nissepar, støtter man hjemmene med 25 kroner.

Alba og Ulrik hedder nissepigen og nissedrengen i det nissepar i Kop og Kande, der udløser 25 kroner til et af de fire danske julemærkehjem, der hjælper børn til en sundere tilværelse. Isenkramkæden har indgået et samarbejde med Julemærkefonden og sælger også julemærker og kort i sine butikker.

Kop & Kande har indledt samarbejdet med Julemærkefonden fordi det føles rigtigt. Kæden mener, at den med hjælp fra sine kunder kan gøre en stor forskel.

- Vi sætter vores lid til, at vores trofaste kunder er med på at støtte op om en god sag, og regner med at kunne aflevere en god sum penge til hjemmene, når julen er ovre” siger marketingchef Mette Ekmann.

Ventelisterne til julemærkehjemmene boomer

Og det er der brug for. De fire Julemærkehjem har kapacitet til at hjælpe knap 700 børn til et sundere liv med nye vaner og sociale kompetencer, men behovet er meget større. Ventelisterne boomer. Med mere end 700 drenge og piger skrevet op til julemærkehjemmene, er den længere end nogen sinde før i Julemærkehjemmenes 100-årige historie. Ventetiden er på op til 16 måneder.

Selma er 9 år og et af de børn, der er vist på årets julemærke, der netop er blevet offentliggjort. Selma kom på Julemærkehjem i begyndelsen af 2012. Efter flere skoleskift og mange drillerier, er Selmas gode humør nu vendt tilbage.

- Jeg plejede at være den eneste, derer tyk, så jeg følte mig altid anderledes. Det var jeg ikke på julemærkehjemmet, fortæller Selma, der har fået sig mange nye venner og tabt sig knap 7 kilo, som var hendes mål.

Julemærkehjem startede for underernærede børn

De danske Julemærkehjem har igennem 100 år hjulpet børn, der har det svært. Og der er tale om et stykke hjælpearbejde, der opfylder samfundets og tidernes skiftende behov: Fra starten i 1912 med underernærede børn til efterkrigstidens såkaldt vanskelige børn og fra midt i 70'erne overvægtige børn med psykosociale problemer.
 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD