Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Kan søndagsåbent og julehandel redde butikkerne?

Foto: detailfolk.dkWednesday den 26 September 2012 kl. 09:42 af: Simone Hansen

Den nye lukkelov og julen kan måske komme detailbranchen til undsætning, vurderer formand for Danmarks Handelsstandsforeninger.

Danskerne holder igen med deres penge i disse krisetider, og det har detailbranchen fået at mærke, og lav omsætning, nedskæringer og butiksdød, er desværre en realitet for mange butikker. 

Men ifølge formand for Danmarks Handelsstandsforeninger, Bent Aarrebo Pedersen, kan der være lys forude. Han håber nemlig, at den nye lukkelov og de mange søndagsåbninger vil sætte skub i salget, der forhåbentlig fortsætter helt til jul. 

- Der kan være mange familier, der afventer et veritabelt butiksslagsmål /hundeslagsmål om kunderne med stærke søndagstilbud, når lukkeloven lukker ned 1. oktober, og kampen om søndagskunderne for alvor sætter ind fra og mellem stordetailhandlen og storcentre, skriver han i en pressemeddelse  til detailfolk.dk og forklarer, at søndagstilbud og søndagshandel kan smitte af på julesalget.

Han erkender dog samtidig, at søndagsslagsmålet om kunderne kan være med til lægge mindre og mellemstore butikker ned. 

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD