Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Koncerndirektør Visholm stopper i Coop

Tuesday den 25 May 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Det har ikke været muligt at finde en passende rolle til Jens Visholm i den nye organisation. Så nu forlader han Coop.

Koncerndirektør Jens Visholm stopper i Coop senest ved udgangen af juni. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

I knap 10 år har Jens Visholm slået sine folder i Coop, og i seks af dem har han været en del af direktionen. Senest stod han i spidsen for området Kunder & Kommunikation.

Men siden Kræn Østergaard Nielsen tiltrådte som adm. direktør og i den forbindelse satte et nyt ledelseshold, har det ikke været muligt at finde en passende rolle til Visholm.

- Men jeg er taknemmelig for, at Jens i den seneste periode har være en del af forandringsarbejdet og sammen med de nye kolleger i direktionen også har været med til at skabe rammerne for den kommende 2025-strategi, siger adm. direktør i Coop, Kræn Østergård Nielsen.

Har løbende drøftet fremtiden i Coop

Den udlægning bliver bekræftet af Jens Visholm selv i et opslag på LinkedIn.

- I efteråret 2020 gav jeg håndslag på at blive i Coop i en ny rolle og bidrage til forandringsarbejdet samt en række strategiske projekter - heriblandt at skabe rammerne for 2025-strategien sammen med nye kolleger i direktionen, skriver Jens Visholm

- Sideløbende har vi drøftet min fremtid i Coop - og ikke fundet en gensidig tilfredsstillende langsigtet rolle til mig, hvorfor jeg stopper som koncerndirektør i Coop til sommer, skriver han og sender en tak til alle kolleger, mens Coop bliver kaldt en “fantastisk virksomhed.”

Jens Visholm har i de fleste år været ansvarlig for den kommercielle indsats i kategori- og indkøbsfunktionerne, men har også haft ansvaret for bl.a. Logistik, Marketing, CSR.

Selvom han stopper på direktørholdet, fortsætter Jens Visholm som bestyrelsesmedlem i flere af Coop-koncernens datterselskaber.

LÆS OGSÅ: Historisk regnskab fra Coop: Særligt en kæde skæpper i kassenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD