Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Konceptet bag ny cykelbutik vækker opsigt

Sådan ser butikken i Lynge ud. Foto: United Cycling på Facebook.
Friday den 21 September 2018 kl. 10:14 - Kilde: Børsen

Fremtidens butikker skal være som kirker, lyder det fra manden bag United Cyclings nye flagskibsbutik i Danmark.

Cykelhandlere er der masser af. Men ingen af dem ser ud som United Cyclings nye flagskibsbutik i Lynge - en kort spurt nordvest for Farum.

Eksempelvis kan sælgerne med stemmekontrol slukke lyset i butikken, mens en cykel bliver hejst ned fra loftet oplyst af en spotlampe, skriver Børsen.

Butikken forhandler udelukkende dyrt udstyr. Alle cyklerne er fra canadiske Argon 18, som blandt andet førte danske Magnus Cort til etapesejr i årets Tour de France. Prisen på de billigste modeller starter ved 14.000 kroner.

Målet har været at skabe et oplevelsescenter, siger Johannes Torpe i et interview til Børsen. Han er designer og kreativ kaptajn i United Cycling Lab & Store.

- Faktisk mener jeg, at fremtidens butik skal være som en kirke. Et sted, du tager hen for at være en del af et fællesskab, man har omkring noget bestemt. Men det giver bedre mening, når man ser det, siger han til avisen.

Førstesalen skal tiltrække kunder

Derfor er det heller ikke meningen, at salget af udstyr skal være det eneste, som butikken har at byde på.

På første sal er der opstillet såkaldte wattbikes - en slags motionscykler, der kan måle, hvor meget kraft en rytter presser ud i pedalerne.

- Vi prøver at skabe en helt anderledes cykelbutik gennem alt det, der ligger bag. Der er mange, der vil komme og se, at det her ikke bare er et diamantslot, men at der faktisk er noget inden i, siger Jacob Ørholm fra United Cycling til Frederiksborg Amts Avis.

Han håber, at cykelryttere og motionister vil komme forbi butikken efter træning for at vaske cyklen eller få en kop kaffe i butikkens kantine.

Til det formål er placeringen i Lynge tæt på optimal, fordi flere populære træningsruter næsten går lige til døren. Det berygtede højdedrag Tyren er bare få kilometer væk.

LÆS OGSÅ: Cykelkæde på vej mod konkurs

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD