Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Supermarkedskæde vinder innovationspris i stærkt felt

Mandag den 13 marts 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Landets fødevareleverandører har ved DLF Awards kåret den mest innovative detailkæde i 2016. Blandt de nominerede var Rema 1000, Meny og 7-Eleven.

Supermarkedskæden Meny kunne torsdag lade sig hylde som landets mest innovative kæde. Det skete ved afholdelsen af DLF Awardshow, som løb af stablen ved årsmødet for fødevareleverandørernes brancheforening (DLF).

Prisen blev uddelt i kategorien for mest innovative kæde eller grossist. I sin begrundelse fremhæver DLF den gode kommunikation med forbrugerne og eksekveringen af Menys alt-i-en-koncept.

- Meny har formået at skabe en inspirerende og anderledes shoppingoplevelse med alt i én butik. Discount- og luksusprodukter er samlet under et stort fødevaremarked med egen slagter, fiskehandler, ostehandler og delikatesse, skriver DLF på sin hjemmeside.

Blandt de nominerede til prisen var også Rema 1000, Normal, Nemlig.com og 7-Eleven. Men det blev altså Meny-kæden med 118 butikker i hele landet, som endte med at blive hædret. 

Stor tak til de ansatte

Hos vinderne er der naturligvis glæde at spore.

- Hæderen tilfalder vores dygtige købmænd og madarbejdere, som hver dag kæmper for at udleve vores stærke fødevarekoncept i mødet med den danske forbruger, siger Martin Brinch Jöhncke i en pressemeddelelse. Han er koncept- og udviklingsdirektør i Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

- Meny er kommet godt fra start på kort tid og er virkelig ved at bide sig fast i markedet, og vi vinder fortsat flere og flere forbrugeres gunst, fortsætter han.

I alt blev der uddelt fire priser under DLF Awardshow 2017. De resterende kategorier var Årets Lancering, Årets Nyhed Away From Home og Publikumsprisen. Se vinderne her.

LÆS OGSÅ: Her er de nominerede til årets detailpriser 2017Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD