Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Klimadagsorden giver detailhandlen nye muligheder

Foto: detailfolk.dkTuesday den 25 February 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Fokus på klimaforandringer åbner døren for helt nye forretningsmuligheder, mener et flertal i detailhandlen.

Den grønne omstilling kan umiddelbart virke som en spændetrøje, når man bliver opfordret til at spise mindre kød, flyve mindre og i det hele taget tænke mere over sine indkøb.

Men at klimaet for alvor er kommet på dagsordenen åbner også op for helt nye muligheder, viser en rundspørge foretaget af Dansk Erhverv.

Faktisk ser 54 procent af alle handelsvirksomheder i Dansk Erhverv, Dansk Industri og Dansk Mode & Textil nye forretningsmuligheder i klimadagsordenen.

- Jeg kan ikke påstå, at jeg er overrasket. For i Danmark er vi gode til at se muligheder, og klimadagsordenen har bestemt store potentialer for mange virksomheder, siger Michael Løve. Til daglig er han topchef for Netto - men i dette tilfælde udtaler han sig i rollen som formand for klimapartnerskabet på handelsområdet.

- Alligevel vil jeg dog sige, at det er yderst positive nyheder for klimaet, at så mange handelsvirksomheder melder, at de er af den overbevisning, at der er kroner og ører at hente i den grønne omstilling, fortsætter han.

I november 2019 præsenterede regeringen 13 klimapartnerskaber, som er sat i verden for at komme med indspark og mulige løsninger på klimaområdet. 

De 13 partnerskaber dækker over forskellige brancher såsom luftfart, fødevarefremstilling, finanssektoren og altså handel. Til marts skal de aflevere deres anbefalinger.

LÆS OGSÅ: De voksne dropper klimabevidstheden i supermarkedetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD