Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Købmanden Lars Larsen ser muligheder i hotelbranchen

Foto: Jysk/pressefotoThursday den 12 July 2018 kl. 10:16

Indretning af hoteller er en helt naturlig satsning, mener Lars Larsen. Allerede nu er Hilton blandt kunderne.

Gennem sit indretningsfirma Interior Direct forsøger Lars Larsen at gøre møblering af hoteller til en god forretning. Det skriver Berlingske Business.

- Når nu jeg har de forskellige møbel- og sengetøjskæder, er det jo naturligt også at prøve at komme ind på det marked, og hotellerne bliver lidt imponerede, når vi lige ruller hele porteføljen ud, siger Lars Larsen til avisen.

På et år har Interior Direct indgået aftaler om indretning af 20 hoteller. Blandt dem er syv Hilton-hoteller, der får leveret møbler fra en af Lars Larsens fabrikker. 

De fleste af møblerne er specialdesignede og svarer altså ikke til dem, kunderne kan købe i de mange butikker under Lars Larsen Group. Men Bolia er på vej til at få godkendt produkter til brug i hoteller.

Ilva og Idemøbler står for møbler til ferie- og studenterboliger, som Interior Direct oprindeligt satsede mest på. Selskabet startede allerede i 2003 og håber nu på, at hotel-kunderne kan styrke omsætningen.

LÆS OGSÅ: Lars Larsen-kæde går ind på det britiske markedFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD