Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Nedtur i Kina skræmmer ikke Lars Larsen væk

Foto: Jysk/pressefotoThursday den 28 June 2018 kl. 10:50 - Kilde: Børsen

Selvom Jysk-butikkerne er ved at lukke i Kina, så har nedturen ikke sat dybe spor hos Lars Larsen. Han er klar til et comeback.

Umiddelbart lignede det lidt af en lussing, da Jysk tilbage i maj måned måtte trække stikket på alle sine kinesiske butikker. Men det reelle tab var til at overse.

Det fortæller Lars Larsen i et interview til Børsen.

- Det er et pænt stort tocifret millionbeløb. Men jeg har ikke tallene, og jeg er ikke interesseret i tallene. Hvad skulle jeg bruge det til, siger Lars Larsen til avisen. Han er vant til at jonglere med langt større beløb i sin koncern, der sidste havde en omsætning på 30 milliarder kroner.

I det hele taget har Lars Larsen ikke mistet troen det kinesiske marked. Han er klar på at forsøge igen allerede i morgen, hvis muligheden opstår. Men det skulle nok være med lokale franchisetagere, ligesom Jysk har gjort det i Indonesien og Vietnam.

Ingen fremgang

På otte år nåede Jysk at åbne 13 butikker i Kina. 

Men trods masser af erfaring med at gå ind på nye markeder, formåede den danske virksomhed altså ikke at stable en indbringende forretning på benene.

- Det er vi selvfølgelig ærgerlige over. Det er en træls, men nødvendig beslutning. Jysk er kendt for at investere langsigtet og acceptere, at det kan tage mange år at komme i plus på et nyt marked, sagde CEO og President i Jysk Nordic, Jan Bøgh, i en pressemeddelelse tidligere på året.

.- Men i forhold til Kina må vi ganske enkelt konstatere, at vi ikke har kunnet finde den rigtige formel, og derfor lukker vi de butikker, vi har i dag, og så må vi tilbage til tegnebrættet, fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Slut! Jysk lukker alle sine butikker i Kina

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD