Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Detailsektoren går forrest i kampen for mere bæredygtige emballager"

- Andreas Hastrup Clemmesen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Kampagnefilm skal modvirke butiksdød i lille handelsby

Tirsdag den 8 september 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

For at værne om det lokale handelsliv har en mindre jysk by fået produceret en kampagnefilm. - Vil ikke komme med en skræmmehistorie.

I det vestlige Himmerland ligger Farsø. Det er en lille by med omkring 3.300 indbyggere, hvor handelslivet gennem mange år været levende.

Men tidens udfordringer med tomme erhvervslokaler og bymidter uden liv kan også ramme her, hvis folk stopper med at handle i de lokale butikker.

Det har fået Farsø Handelssandsforening til at producere en kampagnevideo med titlen “Derfor handler jeg lokalt,” som nu skal ud og skabe opmærksomhed på de sociale medier.

- Farsø Handelsstandsforening har valgt at anskue udfordringen en smule anderledes, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Vil ikke komme med en skræmmehistorie og tvinge borgerne til at handle lokalt – vil i stedet rose for den store opbakning, som langt de fleste borgere viser, og hvad den faktisk gør for hele lokalsamfundet – og ikke bare det lokale handelsliv, skriver foreningen.

Store sidegevinster

Kampagnevideoen skal motivere folk til at droppe netbutikkerne og i stedet handle lokalt. Det har nemlig en række sidegevinster som liv i gaderne, fritidsjob og almindelige arbejdspladser og i sidste ende højere huspriser.

- Man kan ofte spare penge ved at handle på internettet eller i de større byer, siger Jørgen Højrup Jensen. Han er formand for Farsø Handelsstandsforening og samtidig indehaver af en Kap & Kande-butik.

- Men de færreste tænker over, om pengene fortsat er sparet, når man pludselig skal til at køre børnene til idræt i en anden by, børnene skal med bus for at have et fritidsjob, og ens bolig falder i værdi, siger han.

 

LÆS OGSÅ: Flere byer bruger særligt koncept mod butiksdød

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD