Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Iværksætter: Robot skal hente varer på lageret i supermarkedet

Arkivfoto: Colourbox
Wednesday den 21 October 2020 kl. 09:48 af: Kristian Holgersen

De tunge ture fra lageret og ud til hylderne behøver ikke at være en opgave for de ansatte. En iværksætter har en opfindelse på hånden.

Det kan både være en tidskrævende og lidt møjsommelig proces, når varerne skal hele vejen fra lageret og ud til hylderne i butikken.

Men nu har startup-virksomheden Coalescent Mobile Robotics fra Odense en opfindelse i ærmet, som skal automatisere flere opgaver og styrke arbejdsmiljøet i supermarkederne, skriver Teknologisk Institut.

Der er tale om mobile robotter, lyder det fra iværksætteren.

- Nogle af mine venner, som arbejdede i et supermarked, skulle flere gange om dagen transportere varer fra lageret ud på hylderne i supermarkedet. Det var både besværligt, hårdt og langsommeligt, siger Clionadh Martin. Hun er CEO og grundlægger af Coalescent Mobile Robotics.

- Det kan gøres meget lettere med en robot, som jo er perfekt til det. Så med mine venners oplevelser og mine egne undersøgelser i tankerne startede jeg Coalescent Mobile Robotics, siger hun.

Som modtager af en COVR Award har Coalescent Mobile Robotics netop fået mulighed for at komme ind på Teknologisk Institut, hvor de kan få hjælp til at forbedre deres robotter.

- Vores robot er så ny på markedet, at den skal testes af i mange scenarier. Og det giver COVR og Teknologisk Institut os en perfekt mulighed for, siger Clionadh Martin.

LÆS OGSÅ: Overset supermarkedskæde pifter en masse butikker opFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD