Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Isenkræmmerkæde donerer rekordbeløb til Julemærkehjem

Børn og ansatte på Julemærkehjemmet Skælskør fik overrakt en check på 864.254 kroner, som isenkræmmerkæden Kop & Kande har indsamlet.
Foto: PresseTirsdag den 4 april 2017 kl. 10:50 af: Dennis Clausager

I fem år har Kop & Kande kørt velgørenhedskampagne i juleperioden. Seneste indsamling udløste et rekordstort beløb.

Salget af Julemærker faldt sidste år med 1 million kroner i forhold til 2015, og det har stor betydning for Julemærkefonden, der hjælper børn, som har det svært, med et ophold på et af landets fire Julemærkehjem.

Men med isenkræmmerkæden Kop & Kandes seneste indsamling, kommer der nu en stor donation til hjælp for børnene. Det skriver kæden i en pressemeddelelse.

Rekordbeløb.

Kop & Kande solgte traditionen tro Julemærkefondens kort og julemærker op til jul, ligesom den Viborg-baserede isenkræmmerkæde og de 96 butikker solgte en række produkter, hvor kunderne støttede indsamlingen med et bestemt beløb ved køb. Samlet blev det til 864.254 kroner, der sendes videre til Julemærkehjemmene.

- Vi er virkelig stolte over, at Kop & Kande igen i år er med til at støtte Julemærkefonden. Vi overrækker en check på 864.254 kroner, hvilket er rekord for vores kampagne, og det glæder os at kunne gøre en forskel for børn, som går rundt og har det svært, siger Mette Ekmann, marketingchef i Kop & Kande.

- Vi har blandt andet solgt kalenderlys og nisser fra Etly Klarborg, men særligt ét produkt har været populært i 2016-kampagnen. Kop & Kande har været eneforhandler på Kay Bojesens nye spurvepar, og for hvert solgte par er der gået 25 kroner til Julemærkefonden. Det er helt klart det produkt, som har udløst det største beløb til indsamlingen, uddyber Mette Ekmann.

Lang ventetid

De danske Julemærkehjem har i mere end 100 år hjulpet børn, der har ondt i livet - og behovet er større end nogensinde før. Over 600 børn venter på at få plads på et af hjemmene, og ventetiden er op til 13 måneder.

- Det er meget lang ventetid for et barn, der har det svært enten fysisk eller psykisk. Derfor er vi også meget taknemmelige for Kop & Kandes store indsats. Pengene vil kunne give mere end 13 børn det ophold på et Julemærkehjem, der kan gøre så utrolig stor forskel for dem, siger direktør i Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen.

Julemærkefonden driver fire Julemærkehjem i Skælskør, Kruså, Hobro og Ølsted, og til efteråret åbner Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde. Hvert år hjælper Julemærkehjemmene i Danmark cirka 750 børn til et sundere og gladere liv med nye vaner og sociale kompetencer.

LÆS OGSÅ: Isenkræmmerkæde præsenterer milliard-omsætning
 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD