Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Investeringer koster Lars Larsens sushikæde dyrt

Foto: detailfolk.dkTuesday den 5 February 2019 kl. 09:17 - Kilde: FødevareWatch

En stribe nye restauranter og en satsning på at gøre forretning i detailhandlen får bundlinjen til at styrtdykke.

Kaster man et blik ned over de seneste årsregnskaber fra Letz Sushi, så er røde tal langtfra et særsyn. Men denne gang er underskuddet særlig stort.

Sushikæden, hvor Lars Larsen har haft det fulde ejerskab siden 2017, taber 30 millioner kroner i det nye regnskab for 2017/18, skriver FødevareWatch.

- Det har været en meget vækstpræget periode, hvor vi har åbnet ni forretninger og gået ind i detail, forklarer Anders Barsøe til mediet. Han er administrerende direktør.

- Der er sket meget i regnskabsåret, og vi er i perioden også - som den første kæde i Europa - overgået til at være fuldt bæredygtighedscertificeret på fisk og skaldyr, fortsætter han.

Investeringerne løber samlet set op i 20-25 millioner kroner. En stor del af midlerne er blevet brugt på nye maskiner, der automatiserer produktionen af sushipakker til detailhandlen.

Håber at tjene mere i supermarkederne

I december havde Letz Sushi aftaler med 50 butikker - herunder Føtex, Kvickly og Bilka - men i løbet af 2019 skal antallet fordobles, sagde Anders Barsøe til Børsen sidste år.

Den nuværende omsætning på et tocifret millionbeløb skal samme vej.

- Vi har indtil nu ikke haft produktionskapacitet til at følge med. De kæder, vi har været ude i, har gerne ville afsætte mere, end vi kunne levere, sagde Anders Barsøe til Børsen. 

- I peak-tidspunkter omkring weekender osv. kunne vi have lagt 30 pct. til. Og det er uden det opsøgende arbejde og nye butikker, som vi går efter nu, fortsætter han.

Letz Sushi har 20 restauranter.

LÆS OGSÅ: Sushi-partner efter tab: Det her kan blive rigtig stort

Læs hele artiklen på FødevareWatch


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD