Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Imponeret Holch Povlsen har udset sig endnu en modeportal

Foto: PressefotoImponeret Holch Povlsen har udset sig endnu en modeportal

Harel Wizel, ejer and adm.direktør i Fox Group og den adm. direktør for Terminal X, Nir Horovitz.

Thursday den 17 June 2021 kl. 11:13 af: Kristian Holgersen

På forhånd var Anders Holch Povlsen godt kørende, når det gælder modeportaler. Og nu har han så føjet en mere til porteføljen.

Modeportaler kunne meget vel være en af Anders Holch Povlsens livretter.

Den navnkundige modemilliardær, som tidligere har købt sig ind i britiske Asos, tyske Zalando og danske Miinto, er nu klar med endnu en investering.

Gennem selskabet Heartland overtager Anders Holch Povlsen lidt over 10 procent af en israelske modeportal på nettet, som under navnet Terminal X forhandler 160 forskellige mærker.

I en pressemeddelelse bliver det fremhævet, at Terminal X på tre år har udviklet sig til en ledende spiller på det israelske marked.

- Vi er meget imponeret over Terminal X, udtaler Anders Holch Povlsen i forbindelse med handlen.

- Virksomheden har bemærkelsesværdige kapaciteter med høj salgsvækst og stærkt stigende resultater, der motiverede mig til at gå ind i dette partnerskab. Jeg har en stærk tro på Terminal X, dens evner og dens vækstpotentiale, siger han.

Ifølge Børsen har Anders Holch Povlsen overtaget otte procent af virksomheden for et beløb svarende til 130 millioner danske kroner. Resten af handlen står til at blive gennemført, når Terminal X er blevet børsnoteret.

Flere markeder venter

Ifølge Nir Horovitz, der står i spidsen for modeportalen Terminal X, er der planer om at udvide forretningen med Anders Holch Povlsen ombord.

- Partnerskabet med Heartland vil hjælpe os på hjemmemarkedet og med at ekspandere til flere lande, siger han og fortsætter:

- Heartland har en veldokumenteret evne til at finde e-handelsaktører, inden de bliver globale ledere, så det nye partnerkab er et meningsfulft skridt mod fortsat vækst, siger han.

Ejeren af Terminal X er Fox Group. Modekoncernen står blandt andet bag butikskæderne Foot Locker og Mango, som vi også kender herhjemmefra. I alt har Fox Group omkring 800 butikker.

LÆS OGSÅ: Sjældent underskud rammer et af Bestsellers kendte mærkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD