Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Ilse Jakobsen klar til overenskomst efter kritik

Foto: ILSE JACOBSEN HORNBÆKThursday den 6 December 2018 kl. 10:31 - Kilde: Avisen.dk

Efter flere ugers kritik af arbejdsforholdene hos gummistøvledronningen Ilse Jakobsen, bliver virksomheden nu omfattet af overenskomst.

Den danske designvirksomhed Ilse Jakobsen, som også råder over flere butikker, har valgt at melde sig ind i Dansk Industri. Det skriver Avisen.dk.

Dansk Industri er en arbejdsgiverorganisation, og det betyder, at Ilse Jakobsen skal tilslutte sig de overenskomster, som DI har indgået med de faglige organisationer. 

- Vi er blevet medlem af DI, og det betyder, at vi hopper ind i industriens overenskomster. Vi vil kun vores medarbejdere det bedste, siger HR-chefen hos Ilse Jacobsen, Michala Mørch, til Avisen.dk.

Hvis medarbejderne i virksomheden ønsker at overgå til den indgåede overenskomst, skal Ilse Jacobsen derfor gå i dialog med den pågældende fagforening om det. Det kunne eksempelvis være HK eller 3F.

Medarbejdere stod frem

Berlingske kunne i oktober skrive en række kritiske artikler om virksomheden baseret på interviews med 40 nuværende og tidligere medarbejdere. Virksomheden blev blandt andet kritiseret for at have et elendigt psykisk arbejdsmiljø, hvor Ilse Jakobsen ydmygede sine medarbejdere. Hun afviser selv kritikken.

Bestyrelsesformanden, Morten Albæk, har dog meldt ud, at han er klar til at skifte ud i ledelsen, så Ilse Jakobsens mand ikke længere er administrerende direktør, mens han vil have Ilse Jacobsen væk fra den daglige medarbejderkontakt. 

LÆS OGSÅ: Fagforening mister tålmodigheden med Ilse Jacobsen

Læs hele artiklen på Avisen.dk


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD