Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Modehuset Ilse Jacobsen får ny investor

Foto: ILSE JACOBSEN HORNBÆKMonday den 8 August 2016 kl. 11:40 af: Kristian Holgersen

Det eksklusive modebrand fra Hornbæk sælger en del af forretningen til en kendt investorgruppe.

Gennem mere end tyve år har Ilse Jacobsen stablet et kendt tøj- og livstilsbrand på benene. Nu sælger hun en del af sin virksomhed IJH A/S til Voluntas Invenstments.

Virksomheden sælger og designer tøj i mere end 25 lande med inspiration fra livet omkring havet i Hornbæk, hvor det også har sit hovedsæde. Med i handelen indgår desuden ILJA A/S, som driver retail-og butikssalget i Skandinavien.

Investeringen er den største, Volunta Investmens har gennemført til dato og den tredje i deres portefølje. Samtidig indtræder den administrerende direktør og medstifter, Morten Albæk, i bestyrelsen for IJH A/S.

- Med Voluntas og Morten Albæk får vi ikke blot tilført kapital, men også en vigtig partner som vi forventer at kunne drage nytte af på flere kommercielle områder. Vi skal have styrket vores brand og organisation yderligere for at realisere det potentiale, der ligger i virksomheden bedst muligt. Her er Voluntas’ principper og Morten Albæks kompetencer inden for kommerciel innovation og branding centrale, siger Ilse Jacobsen i en pressemeddelelse.

Skal være et stærkere brand

Den store investering skal gøre Ilse Jacobsen til et af de hurtigst voksende modebrands for kvinder i Skandinavien, fremhæver Morten Albæk.

- Vi er i Voluntas stolte over at blive en aktiv partner og medejer af Ilse Jacobsen A/S. Det er en virksomhed med en imponerende evne til at nytænke og skabe innovation indenfor produktudvikling.Deres fokus på socialt og miljømæssigt ansvar spiller godt sammen med vores investeringsprincipper om meningsfuldhed, diversitet og bæredygtighed som jeg glæder mig til, at vi nu sammen skal ind og aktivere i virksomheden både strategisk og operationelt. De har et stærkt brand, der med Ilse Jacobsen som person indeholder et endnu større potentiale, siger han i en pressemeddelelse.

Med de nye principper er der lagt op til, at modevirksomheden i fremtiden skal måle på, om medarbejderne finder deres arbejde meningsfuldt, om den øger graden af kvinder i øverste ledelseslag og omstiller sit elforbrug til at være 100 procent bæredygtigt inden for 3-5 år.

LÆS OGSÅ: ILSE JACOBSEN HORNBÆK vil være dobbelt så stor

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD