Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Illums Bolighus åbner i Tivoli

Monday den 28 November 2016 kl. 09:59 af: Lise Møller Schilder

Det nye Tivoli Hjørne, der skal binde Tivoli sammen med resten af byen, får nu glæden af Illums Bolighus.

Illums Bolighus rykker ind i Tivoli. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse. Helt konkret udvider Illums Bolighus, således at virksomheden åbner en ny butik i det nye byggeri, kaldet Tivoli Hjørnet. Bygningen ligger på Vesterbrogade/Bernstorffsgade og indeholder også andre butikker, som alle sammen åbner til november 2017.

Illums Bolighus kommer til at leje sig ind i lokaler på næsten 200 m2, der ligger i stueetagen ud til Bernstorffsgade.

- Gennem de seneste 10 år har Illums Bolighus haft en ekspansiv strategi og åbent flere nye forretninger. Vi ser det som et indlysende valg, at vi skal findes i Tivol Hjørnet, der ikke blot bliver en arkitektonisk perle, men også skaber helt nyt liv i Bernstorffsgade, siger medejer og direktør for Illums Bolighus, Henrik Ypkendanz, i pressemeddelelsen.

Hjørne skal bygge bro

Det er meningen, at Tivoli Hjørnet skal bygge bro mellem Tivoli og byen udenfor.

- Vi ser det som et logisk skridt at skabe et hus, der rummer både spisesteder, hotelværelser og retail, og vi er stolte over, at et toneangivende brand som Illums Bolighus vil være med, siger Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst i pressemeddelelsen.

- Helt fra begyndelsen i 1843 har Tivoli bestået af kultur, forlystelser, mad og butikker. Vi har været vidne til en sammensmeltning af ting, der for 25 år siden var adskilt; mad er blevet kultur og shopping er blevet en totaloplevelse. Tivoli skal naturligvis fortsætte med at være en del af den udvikling, og jeg forventer, at Tivoli Hjørnet kommer til at spille en vigtig rolle i København, uddyber han.

Udover butikker, vil der også være et mindre hotel med 21 værelser i Tivoli Hjørnet, som også vil indeholde en food court og restauranter.

LÆS OGSÅ: Illums Bolighus fortsætter forrygende opturFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD