Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Tivoli løfter sløret for nyt madmarked

’Tivoli Hjørnet’ er beliggende på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade. På selve hjørnet rykker den internationale restaurantkæde Vapiano ind
Foto: Google MapsMandag den 26 oktober 2015 kl. 11:48 af: Søren Duran Duus

Den populære forlystelsespark kan nu løfte lidt af sløret for, hvilke forretninger Tivoli Hjørnet skal huse.

Der er lagt op til fornyelser i Tivoli, når den københavnske forlystelsespark efter planen i august 2017 slår dørene op til ’Tivoli Hjørnet’, som ifølge Tivoli selv er ’en elegant food court, som man kender det fra andre storbyer’.

I Tivoli Hjørnets food court, som kommer til at bestå af et 5.300 kvadratmeter stort området med detailsalg og spisesteder, bliver der omkring 30 spisesteder og et centralt område med borde og stole, hvor folk kan nyde deres måltid.

En af de spisesteder, der allerede har sikret sig plads i Tivoli Hjørnet, er Tapa del Toro, som også findes i Torvehallerne, hvor den har ligget siden åbningen i 2011, og hvor også delikatesseafdelingen Deli del Toro ligger.

- Tapa del Toro og de øvrige madsteder i Tivoli Food Court giver helt nye muligheder for uformelle møder omkring måltidet i vores del af byen. Det vil styrke både Tivoli og kvarteret og binde Vesterbro og Indre By bedre sammen, siger Annette Juhl i en pressemeddelelse.

Annette Juhl er ansvarlig for Tivoli Erhvervsudlejning, der er ved at fylde det nye hus med lejere.

Nedskaleret efter kritik

Københavns Borgerrepræsentation godkendte 17. september lokalplanen for Tivoli Hjørnet, som er beliggende på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade. På selve hjørnet rykker den internationale restaurantkæde Vapiano ind.

Tivoli Hjørnet har fået en del kritik fra borgere under processen frem mod godkendelsen.

Således måtte lokalplanen ændres i forhold til det forslag, der blev offentliggjort i april, og projektet er blevet nedskaleret betydeligt. Især har der været kritik af en 17 meter høj bygning, som skal huse hotelværelser, men også madmarkedet er blevet mindre, end Tivoli havde håbet på.

Tivoli forventer at begynde nedrivningen af den eksisterende bebyggelse, hvor Tivoli Hjørnet skal ligge, lige efter nytår.

Tivoli Hjørnet åbner efter planen 15. august 2017.

LÆS OGSÅ: Supermarked åbner i TivoliFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD