Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kan fremtidens parkering hjælpe butikkerne?"

- Martin Michael Frederiksen, It-ekspert og foredragsholder
Læs bloggen her

Supermarked åbner i Tivoli

Foto: tivoli.dkOnsdag den 12 november 2014 kl. 09:30 af: Freja Thorbech - 0

Nu slår et supermarked for første gang dørene op til en butik i den københavnske forlystelsespark. Det sker i forbindelse med julen.

Når Tivolis julemarked slår dørene op den 15. november bliver det samtidig med en premiere på et supermarked i den verdenskendte have.

SuperBrugsen slår nemlig i forbindelse med julen dørene op til en særlig butik i Tivoli, der vil sælge en række af de lokale varer man kan finde på hylderne rundt om i landets SuperBrugsen-butikker. Det gælder blandt andet mousserende æblevin fra Fyn, pesto fra Bornholm, marmelade fra Nordjylland og juleøl fra Midtsjælland.

- Hele den stil og stemning, der er i Tivoli, matcher det, vi søger at vise SuperBrugsens kunder op til julen i år. Vi markedsfører denne jul under overskriften, ”Den Perfekte Jul”, hvor vi sætter kvalitet, fællesskab og hygge i højsædet, siger kædedirektør i SuperBrugsen, Kenneth Pedersen, i en udtalelse.

Nye butiksmedarbejdere

Det forventes, at omkring 800.000 gæster besøger Tivoli i perioden fra den 15. november til den 4. januar. Dem, der vælger at lægge vejen forbi havens SuperBrugs, kan ligesom i kædens 230 øvrige butikker deltage i en konkurrence, hvor man kan vinde ”Den Perfekte Jul” for sig selv og sine naboer og genboer.

Butikken bliver ledet af uddeler Anders Nielsen, der til daglig er chef for SuperBrugsen Nørrebrogade, og den vil blive bemandet med medarbejdere fra SuperBrugser over hele Sjælland, medarbejdere fra SuperBrugsens kædekontor og fra Coops hovedkontor i Albertslund.

Sidste år gjorde SuperBrugsen også en del ud af at markere julen. Her tog kæden navneforandring i en hel måned for at markere, at man var klar til højtiden.

LÆS OGSÅ: SuperBrugsen skifter navnFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD