Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Ildsjæle satser på ny onlinebutik

Får og lam i Nationalpark Mols Bjerge går under åben himmel på de store arealer og vedligeholder den bevaringsværdige natur, der er så karakteristisk i Mols Bjerge
Foto: PressefotoThursday den 10 December 2015 kl. 11:21

For første gang kan forbrugerne nu få økologisk lammekød certificeret af Dyrenes Beskyttelse. Bag initiativet står to lokale ildsjæle.

En ny onlineshop er klar med øko-lam fra jysk nationalpark.

Sådan lyder det fra de to lokale ildsjæle bag initiativet, Meny-købmand René Povlsen fra Rønde og landmand Jørgen Ivar Brus Mikkelsen.

De er er gået sammen med Nationalpark Mols Bjerge for at aftage cirka 200 lam årligt.

For første gang kan forbrugerne nu få økologisk lammekød certificeret af Dyrenes Beskyttelse. Det sker med lanceringen af meny-roende.dk, der tilbyder landsdækkende levering af økologiske nationalpark-lam, der er opvokset i Mols Bjerge som led i Naturstyrelsens naturopretholdelses-program.

LÆS OGSÅ: Coop jubler over ’gennembrud’ for økologi i landområderne

- Med lammene, som går hele deres liv herude i Nationalpark Mols Bjerge, håber og tror vi, at vi kommer med et lokalt produkt, som rigtig mange forbrugere efterspørger. Både hvad angår Ø-mærke og dyrevelfærd tilbyder vi noget, som ikke har kunnet fås før herhjemme, siger René Povlsen, købmand i Meny Rønde, i en skriftlig kommentar.

Og uddyber:

- På Djursland har vi adgang til nogle helt særlige, lokale fødevarer. Og som købmand er jeg rigtig glad for, at jeg kan være med til både at udvikle arbejdspladser og sikre forbrugerne nye, spændende danske fødevarer.

De økologiske lam bestilles på meny-roende.dk. Lammene slagtes lokalt. Udskæring og pakning klares af slagtermesteren i Meny Rønde, oplyser Meny-købmand René Povlsen fra Rønde og landmand Jørgen Ivar Brus Mikkelsen.

LÆS OGSÅ: Føtex Food løser endelig øko-problemerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD