Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Ikea sender elbiler ud i Storkøbenhavns gader

Friday den 7 February 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

 

Ambitionen om at blive en klimapositiv virksomhed inden 2030 har fået Ikea til at sende en lille flåde af eldrevne køretøjer på gaden.

I Storkøbenhavn bliver leveringen af Ikea-varer nu klaret af syv eldrevne køretøjer, som netop er sendt ud på vejene. Det skriver den svenske boliggigant i en pressemeddelelse.

Ifølge den adm. direktør i Ikea Danmark, Johan Laurell, er investeringen i elbilerne et af Ikea Danmarks initiativer, der skal gøre forretningen mere bæredygtig

- Vi har en målsætning om at hjælpe så mange mennesker som muligt til at leve mere bæredygtigt derhjemme, men det starter med os selv, siger Johan Laurell og fortsætter:

- I Ikea arbejder vi målrettet for at blive en cirkulær, klimapositiv virksomhed inden 2030, og det forudsætter, at vi omlægger den måde, vi arbejder på. De nye elektriske biler er et skridt på vejen.

Regnskab forpligter

Tidligere på ugen kunne Ikea fremlægge et årsregnskab med en rekordhøj omsætning for 2019. Ifølge Johan Laurell er det gode resultat et godt udgangspunkt for at intensivere mere i bæredygtighed.

- 2019 har været et rigtig flot år for Ikea Danmark, hvor vi er vokset i alle kanaler, siger Johan Laurell.

- Med det udgangspunkt er vi godt klædt på til at gøre de mange danskere i stand til at leve et mere bæredygtigt liv i hjemmet. Vores størrelse og indvirkning på danskernes liv indebærer et ansvar, som vi er klar til at løfte, fortsætter han.

Ikea Danmark forventer at udbygge den bæredygtige varelevering på sigt, så den kommer til at dække et større geografisk område.

LÆS OGSÅ: Gyldent år giver Ikea Danmark 100 mio. ekstra på bundlinjenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD