Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Ikea satser stort på København

Foto: detailfolk.dkWednesday den 18 November 2015 kl. 11:31 - Kilde: Berlingske Business

Den svenske boligkæmpe afslører, hvorfor den danske hovedstad er valgt som hjemsted for Ikeas første innovationslaboratorium.

En bordplade, der kan forvandle varmen fra din kaffekande til strøm, og en bruser, som minder dig om, når du har været i bad for længe.

Det er et par af de bud på fremtidens møbler, som er udviklet i Space10 – Ikeas nye innovationslaboratorium i København.

Det skriver Berlingske Business.

Laboratoriet, som skal ligge i Kødbyen på Vesterbro, er Ikeas første af slagsen, og formålet er at skabe en legeplads for nye idéer og designs, som på sigt kan blive til egentlige Ikea-møbler.

- Projektet giver os mulighed for at undersøge selv de vildeste nye idéer og finde ud af, om de har potentiale til at blive en del af vores sortiment. Vores ambition er, at vi skal være tættere på folk og hjælpe med at forbedre og understøtte deres hverdag, forklarer Ikeas concept innovation manager, Göran Nilsson, til Berlingske Business.

LÆS OGSÅ: Ikea vil åbne varehus i København

Derfor Kødbyen

Til formålet har den svenske boligkæde ansat fire kreative hjerner til at stå bag Space10.

- København er en interessant og pulserende by. Vi vil gerne bidrage til og drage erfaring af den udvikling og stemning, som er i Kødbyen. Vi vil gerne skabe et mødested for folk, som vil skabe og udforske deres idéer. Vi vil som virksomhed udfordres af idéer, fortæller Göran Nilsson, til Berlingske Business, som ikke skriver, hvornår Space10 efter planen åbner.

Ikea har 2300 medarbejdere i fem varehuse i Danmark og offentliggjorde i april planer om at opføre et helt nyt varehus ved siden af shoppingcentret Fisketorvet centralt i København.

LÆS OGSÅ: Ikea leverer endnu et rekordregnskab

Læs hele artiklen på Berlingske Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD