Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Hårdt ramt køkkenfirma kører videre med ny direktør

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 7 juni 2022 kl. 10:50 - Kilde: Wood Supply

Den nye adm. direktør har undret sig over, at virksomheden slås med underskud. Nu har han chancen for at vende udviklingen selv.

Køkkenfirmaet Boform, som har en række showrooms i Danmark, Norge og England, har gennem en del år kæmpet med at holde bundlinjen i plus.

Ofte har bestræbelserne vist sig at være forgæves. Derfor venter der en klar opgave for den nye adm. direktør, Sten Hatting Søgaard, skriver fagmediet WoodSupply.

- Jeg har sagt ja til opgaven, fordi jeg selv har et køkken fra Boform, og det er virkelig et kvalitetsprodukt, siger Sten Hatting Søgaard til Wood Supply. Han fortsætter:

- Jeg har ikke kunnet forstå, at det med så unikt et køkken ikke var en rentabel virksomhed, så da muligheden for selv at komme til at arbejde med det opstod, sagde jeg ja.

Den 63-årige Sten Hatting Søgaard kommer direkte fra malingproducenten Teknos, hvor han var direktør. I Boform afløser Ulrik Bødker Johannsen efter en treårig periode.

Boform tabte 8,5 millioner kroner i det seneste årsregnskab, som gælder for 2020. Det var en væsentligt forværring i forhold til året før, og samtidig blev egenkapitalen banket ned i minus.

- Selskabets økonomiske situation indikerer usikkerhed om selskabets fortsatte drift, fremgår det af årsrapporten, hvor kapitalejerne dog også giver tilsagn om at holde hånden under virksomheden.

LÆS OGSÅ: Køkkenkoncern overtager stor del af velkørende forretning på nettet

Læs hele artiklen på Wood Supply


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD