Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Holch Povlsen må notere sig et stort milliontab i dansk modeportal

Konrad Kierklo, stifter og adm. direktør hos Miinto.
Foto: Mikkel LaumanThursday den 2 February 2023 kl. 10:06 af: Kristian Holgersen

En dansk modeportal, hvor Anders Holch Povlsen sidder på størstedelen af ejerskabet, taber flere millioner end nogensinde før.

Modeportalen Miinto har tabt 192 millioner kroner i det seneste årsregnskab, som strækker sig fra 1. august 2021 til 31. juli 2022.

Så stort har underskuddet aldrig før været hos Miinto, som ellers har kørt med røde tal på bundlinjen uafbrudt siden begyndelsen i 2009.

I den kortfattede årsrapport for selskabet Miinto Holding A/S er der ikke meget information at hente, men i et interview med Branchebladet Tøj forklarer den adm. direktør, Konrad Kierklo, at det store underskud i høj grad skyldes investeringer.

- Det har krævet en stor investering at opbygge vores nuværende markedsposition i både Skandinavien og Europa, men det har været helt afgørende for, at vi kan tiltrække endnu flere stærke partnere til at tilslutte sig vores netværk af nogle af de bedste brands og butikker i verden, siger Konrad Kierklo til fagmediet.

- Så vi kan cementere vores position som den fashion destination, der har et af de bedste udvalg fra premium brands i Europa, fortsætter han.

Forventer bedring

Selvom det nuværende regnskabsår byder på store usikkerheder i forbindelse med krigen i Ukraine, energikrisen og stigende inflation, så håber Miinto på at klare sig bedre økonomisk, skriver ledelsen i årsrapporten.

- På trods af dette fastholder vi positive udsigter for det kommende år, forbereder og justerer vores organisation og forretning for at klare den højere volatilitet, som de nuværende markedsudsigter medfører.

- Mens vi har set et fald i den samlede efterspørgsel på mode, så har markedet luksus- og premium-varer, hvor Miinto generelt opererer, vist sig at vise mere robust, og vi oplever stadig god efterspørgsel, skriver ledelsen.

Forventningen er et underskud før skat på omkring 85 millioner kroner.

Anders Holch Povlsen sidder på mere end 70 procent af ejerskabet, mens Konrad Artur Kierklo og Carsten Stokholm Mikkelsen sidder på resten.

LÆS OGSÅ: Danske Miinto opruster med flere stærke navne

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD