Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Danske Miinto opruster med flere stærke navne

Foto: Mikkel LaumanWednesday den 12 May 2021 kl. 10:44 - Kilde: Børsen

Tre erhvervsprofiler fra de øverste hylder er nu trådt ind i bestyrelsen hos modeportalen Miinto, som oplever stærk vækst.

Modeportalen Miinto har gjort Jørgen Madsen Lindemann til bestyrelsesformand. Han er tidligere topchef for mediekoncernen bag TV3 og Viasat, MTG. Det skriver Børsen.

To erhvervsprofiler er i samme ombæring kommet med i bestyrelsen: Peter Williams, som har været chef i stormagasinkæden Selfridges, og Jeanette Aaen, som er direktør i stormagasinet Illum.

- Det er ingen hemmelighed, at vi stadig er på en vækstrejse, og vi har derfor brug for kræfter med ekstrem forretningsmæssig og kommerciel tyngde og samtidig har erfaringen med at skalere vækstvirksomheder internationalt, skriver Miintos adm. direktør, Konrad Kierklo, til Børsen.

Miinto er en salgskanal på nettet for omkring 2.000 butikker, mærker og designere fordelt på flere europæiske markeder. I det seneste årsregnskab gav den forretningsmodel en samlet vækst på godt 48 procent.

Løftet var så stort, at toplinjen for første gang nogensinde nåede forbi en milliard kroner.

- Vi er stolte og ydmyg over, at vi nu rammer den milesten, det er noget alle i organisationen har arbejdet hårdt på. Men vi ved også, at vi er i gang med at løbe et maraton, og vi har kun lige rundet de første 10 km, sagde Konrad Kierklo i forbindelse med årsregnskabet.

Anders Holch Povlsen, manden bag modekoncernen Bestseller, er hovedaktionær i Miinto.

LÆS OGSÅ: Millioner af nye kunder vælter ind hos modegigant: - Exceptionelt

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD