Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Holch Povlsen kaster millioner efter god samarbejdspartner

Monday den 29 November 2021 kl. 09:58 af: Kristian Holgersen

Techfirma har været så gode til at forsyne butikker og showrooms med digitale løsninger, at Anders Holch Povlsen nu tager tegnebogen frem.

Den svenske virksomhed Touchtech, som udvikler digitale løsninger til detailhandlen, har fået Anders Holch Povlsen med på holdet.

Gennem investeringsselskabet Heartland A/S har Anders Holch Povlsen købt sig til 25 procent af Touchtech for rundt regnet 30 millioner kroner.

Investeringen kommer efter et længere parløb, skriver Touchtech i en pressemeddelelse. Den børsnoterede virksomhed har siden 2018 stået for digitale løsninger til en række butikker og showrooms i modekoncernen Bestseller, som Anders Holch Povlsen er manden bag.

- I de senere år har Touchtech været en højt værdsat partner for Bestseller, siger Lise Kaae. Hun er adm. direktør for Heartland.

- Med deres solide forståelse af modeindustriens dynamik og evne til at betjene kundernes behov gennem digitale løsninger, var det et naturligt skridt at styrke forholdet gennem en strategisk investering, siger hun.

Investeringen fra Anders Holch Povlsen giver nu Touchtech overskud til at skrue op for udviklingen af nye digitale løsninger.

- Kapitalindsprøjtningen og det styrkede samarbejde med Heartland og Bestseller vil sætte Touchtech i stand til at accelerere den internationale vækstplan og drive digitaliseringen videre i detailbranchen, siger Deniz Chaban, adm for Touchtech.

I Heartland samler Anders Holch Povlsen investeringer i store virksomheder som Klarna, Asos, Zalando og Bambuser.

LÆS OGSÅ: Lille sort ettal kan blive vendepunkt for tabsramt Holch Povlsen-forretning Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD