Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Her er vinderne af detailpriserne 2016

De tre vindere samlet: Nummer to fra venstre er Bo Kristensen fra Normal (vinder af Retail Entrepreneurship Prisen), nummer to fra højre er Carsten Grene fra Søstrene Grene (vinder af Berlingskes Detailhandelspris), mens Coops topchef Peter Høgsted står yderst til højre, fordi Coop vandt MMM Prisen
Foto: Karoline Kubiak



Om Detail-forum:

Detail-forum er et tværfagligt interessenetværk stiftet i 1963 for ledere i dansk detailhandel og tilknyttede brancher.

Detail-forums formål er 'at orientere medlemmerne om erfaringer og nye tiltag i dansk og udenlandsk detailhandel samt give dem mulighed for at udveksle synspunkter og erfaringer inden for netværket'.

Læs mere på detail-forum.dk.

Wednesday den 30 March 2016 kl. 21:40 af: Søren Duran Duus

Årets store detailpriser blev uddelt onsdag aften, hvor blandt andet MMM Prisen som den mest prestigefyldte pris blev overrakt.

Artiklen er opdateret klokken 22.19 med priskomiteens begrundelse:

Stemningen var som altid i top, da detailbranchen onsdag aften hyldede sig selv.

Det skete ved detailhandelsnetværket Detail-forums årlige prisuddeling i Børsen i København, hvor der igen i år blev uddelt tre priser til detailprofiler eller virksomheder, der har gjort sig fortjent til dem i årets løb.

Omkring 100 gæster deltog i arrangementet, som blev indledt med generalforsamling, inden Lars Larsen fortalte om Jysk-koncernens rejse fra den spæde start til i dag at være en global koncern med brands som Ilva, Idemøbler, Iddesign, Sengespecialisten og Bolia.com samt andre aktiviteter.

Inden selve prisuddelingen, hvor Berlingskes Detailhandelspris, Retail Entrepreneurship Prisen og ikke mindst den mest prestigefyldte pris – MMM Prisen – skulle overrækkes, stod den på en tre-retters-menu for de fremmødte.

LÆS OGSÅ: Her er de nominerede til årets store detailpriser

Årets vindere:

MMM Prisen:

Coop

(vinder i 2015: Lennart Lajboschitz, stifter af Tiger)


Retail Entrepreneurship Prisen:

Normal

(vinder i 2015: Stefan Plenge, stifter af Nemlig.com)


Berlingskes Detailhandelspris:

Søstrene Grene

(vinder i 2015: teleselskabet 3)

SE OGSÅ: Her er vinderne af detailpriserne 2015

Derfor vandt Coop

Coop endte med at løbe med MMM Prisen, som af Detail-forum betegnes som ’årets fornemmeste pris i dansk detailhandel’. Det skete foran Hay og Cofoco, som var blandt de nominerede sammen med Coop.

Priskomiteen forklarer valget af vinderen, Coop, således:

- Prisen gives i år til Coop for deres vedblevne engagement i at løfte dansk madkultur i en branche, hvor der ellers i stigende grad har været fokus på discount. Coop har de seneste år investeret i de fysiske butikker, og der satses på kvalitet og økologi, madkultur og nytænkning inden for fødevarer.

- Senest har Coop vakt opmærksomhed med deres spændende butik på Københavns Hovedbanegård og deres kæmpe succes med Irmas madmesse i Øksnehallen i København, forklarer priskomiteen.

Komiteen består af Lennart Lajboschitz, stifteren af Tiger, som modtog prisen sidste år, dir. i Dansk Erhverv, Henrik Hyltoft, adm. dir for Ikea Danmark, Dennis Balslev, marketingchef for Magasin du Nord, Lise B. Thomsen, institutleder for Marketing på CBS, Ricky Wilke, adm. dir. for Arnold Busck, Helle Busck Fensvig, adm. dir. for Panduro Hobby, Thomas Panduro, adm. dir. for ICP, Per Nyborg, og erhvervsredaktør Peter Suppli Benson fra Berlingske Business, der har valgt at kåre Coop til dette års vinder af MMM Prisen.

Prisuddeling for 34. gang

Prisen består, udover æren, af en 40 cm høj islandsk falk, som videregives til dette års vinder, Coop. Falken er modelleret på Den Kongelige Porcelænsfabrik i 1914 og dekoreret af den nutidige kunstner Nils Erik Gjerdevik.

Årets prisuddeling fandt i øvrigt sted for 34. gang.

SE OGSÅ: Her er vinderne af detailpriserne 2014

Flere billeder følger torsdag



Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD