Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Servicetjek: Her er kundernes favorit-Meny

Foto: MENYFriday den 9 December 2016 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Gennem 8.700 kundeinterviews har Meny fundet frem til de to butikker, hvor servicen er allerbedst. Det giver værdifuld viden, mener ledelsen.

Efter en omfattende undersøgelse har Meny kåret sine bedste butikker målt på kundetilfredshed. Det skriver dagligvarekæden i en pressemeddelelse.

På en delt førsteplads kommer de to butikker i Skagen og i byen Als. De opnåede den præcis samme score på 80 og gav dermed baghjul til de resterende 116 butikker i kæden.

- Kæmpe tillykke til Steen i Als og Johnny i Skagen (butiksindehaverne, red.) for deres fantastiske indsats. Igen og igen formår de at trække tilfredse smil ud af kunderne, siger Jørgen Nielsen, koncerndirektør i Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Måling er et vigtigt redskab

Kåringen kommer efter en analyse udført af RetailWise, som har gennemført 8.700 kundeinterviews i Menys butikker. Her er kunderne blevet spurgt, om de har lyst til at anbefale den lokale Meny til familie, venner og kollegaer - baseret på den oplevelse, som de netop har haft.

Svarene giver en vigtig tilbagemelding til hver enkelt købmand på, hvad butikken gør godt og skal fortsætte med. Men også input til, hvordan butikken kan blive endnu bedre.

- Meny har skubbet til grænserne for, hvad du som forbruger kan forvente af dagligvarehandlen herhjemme. Men for at fastholde vores kundefokus arbejder vi målrettet videre med vores analyser i butikkerne, forklarer Jørgen Nielsen.

 LÆS OGSÅ: Servicetjek: Se supermarkedernes top og bundFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD