Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Her er europamestrene i e-handel

Unisport vandt for nylig den danske E-handelspris 2013 og kan nu også glæde sig over en bronzemedalje ved den europæiske prisuddeling.
Foto: detailfolk.dkTorsdag den 6 juni 2013 kl. 10:49 af: Freja Thorbech

En dansk virksomhed fik bronze til europamesterskaberne i e-handel. Se alle vinderne her.

Det var den franske netbutik, Vestiaire Collective, der løb med guldmedaljen til det, man kan kalde europamesterskaberne i e-handel, det såkaldte ”Global E-Commerce Summit”.

Det er femte gang, at prisen bliver uddelt. Og også en dansk virksomhed kunne glæde sig over en podieplads. Unisport, der for nylig vandt den danske E-handelspris, kunne tage en bronzemedalje med hjem fra Barcelona. Sølvet gik til den hollandske post CoolBlue.

Det skriver Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Her er vinderen af E-handelsprisen 2013

- Disse priser ærer entreprenørånden og den ekspertise, der lægges for dagen i den europæiske e-handel. Det er også en anerkendelse til de virksomheder, der bidrager positivt til udviklingen af online detailhandel, digital innovation og dermed forbedrer kundens oplevelse online. Ecommerce Europe er glad for at se innovation og iværksætterånd i e-handel blive fremmet på europæisk plan, bl.a. gennem de virksomheder, der har fået priser i aften for at vise vejen ind i den nye æra af interaktiv detailhandel, sagde jurymedlem Marc L’Olivier, der også er direktør for den franske e-handelsorganisation FEVAD og næstformand for Ecommerce Europe.

Der blev også uddelt priser til de virksomheder, der er bedst til henholdsvis cross border og multichannel. Førstnævnte kategori vandt engelske Asos, efterfulgt af tyske Zalando og engelske Amazon.

Prisen for bedste multichannel var et rent engelsk opgør. John Lewis fik guld, Marks & Spencer fik sølv, mens Burberry fik bronze.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD