Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Dansk e-handel passerer 50 milliarder

Foto: detailfolk.dkMonday den 13 August 2012 kl. 07:10 af: Freja Thorbech

Danskerne handler på nettet som aldrig før. I løbet af 2012 vil den samlede danske e-handel passere 50 milliarder kroner.

Flere og flere danskere vælge at handle hjemme foran computeren. 

I løbet af 2012 vil danskerne handle for mellem 50 og 55 milliarder kroner på nettet, vurderer Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH).

- Det er ren succes. E-handlen oplever en vækst uden lige, hvor vi i år igen kan se frem til en vækstrate på over 15 procent. Danskerne vil handle for 50-55 milliarder kroner på nettet i 2012, og den øgede aktivitet kan aflæses både i Dankortbetalinger og på pakkemængden, siger adm. direktør Annette Falberg fra FDIH i en pressemeddelse.

Man kan handle, når man har tid

Annette Falberg er ikke overrasket over at danskerne har kastet sig over handlen på nettet. 

- I en travl hverdag er det ikke over raskende, at over halvdelen af danskerne fremhæver netop friheden til at handle, når man har tid, som en af de største fordele ved e-handel. Stor gennemskuelighed om priser og varer samt forskellige leveringsmuligheder gør e-handel meget attraktivt. Dagligvarer leveres hjem til døren og du kan selv hente varen i Døgnposten, når det passer dig, siger hun i pressemeddelelsen.

51 procent af danskerne, fremhæver da også friheden til at handle, når man har tid, som den største fordel ved e-handel. Det viser FDIH's e-handelsanalyse fra 2. kvartal 2012. Den viser også, at det især er rejser og kulturoplevelser samt tøj, sko og smykker, som danskerne køber på nettet.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD