Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Whistleblowerloven i detailbranchen: Har du fået helt styr på din whistleblowerordning? "

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Heldige Ikea-kunder kan købe udgåede møbler til originalpris

Mandag den 22 november 2021 kl. 11:57 af: Kristian Holgersen

Ikea Danmark har støvet en stribe populære møbler op, som ellers har været udgået længe. Mulige købere findes ved lodtrækning.

Mens det meste af detailhandlen har travlt med black friday, så forsøger Ikea Danmark at gå i en lidt anden retning med initiativet green friday.

Ikea Danmark har støvet 76 møbler op, som har opnået en vis status blandt designinteresserede forbrugere, selvom de ikke har været en del af sortimentet gennem længere tid.

De fem Ikea-varehuse i Danmark modtager hver 14-16 vintagemøbler, som bliver sat til salg. Vi taler dog ikke om køtilbud, for kunderne skal først vinde retten til at købe et møbel gennem lodtrækning. Prisen bliver i øvrigt den originale salgspris.

- Måden vi forbruger på er ved at ændre sig, og vi vil gerne inspirere vores kunder til at holde længere på tingene, genbruge eller gensælge, siger Monica Keaney, der er bæredygtighedschef i Ikea Danmark.

- Vi stoler på kvaliteten af vores produkter og vi vil gerne fremvise at genbrug kan være guld. Det er også derfor, at vi nu har hentet nogle af vores største klassikere hjem. Med vores green friday vil vi sætte fokus på, at værdien af brugte ting kan være lige så stor som ved nye ting, siger hun.

Blandt møblerne er stole, som er designet af Verner Panton og Karin Mobring, mens der også er et spisebord designet af Niels Gammelgaard.

LÆS OGSÅ: Ikea-kampagne med syv unge kunstnere viser lovende takterFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD