Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kære erhvervsminister: her er 5 grunde til at din argumentation om tilladt non-food salg i supermarkeder ikke holder en meter"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Georg Jensen får en rutineret detailprofil som topchef

Foto: detailfolk.dkForgængeren takker af

Francesco Pesci takker af som topchef i Georg Jensen.

- Det har været et privilegium at arbejde i Georg Jensen de seneste tre år, siger han og fortsætter:

- Virksomheden er bedre stillet end for tre år siden, og trods udfordringerne i 2020 afsluttede vi året stærkt. Jeg er stolt over, hvad denne fantastiske virksomhed har opnået.

Tirsdag den 19 januar 2021 kl. 09:27 af: Kristian Holgersen

 

Flyvende udskiftning i Georg Jensen: En rutineret detailfprofil fik chancen, da den hidtidige topchef stoppede i virksomheden.

Italienske Francesco Pesci er stoppet hos Georg Jensen efter lidt mere end tre år som administrerende direktør.

Den ikoniske designvirksomhed kommer ikke til at stå uden topchef i denne omgang, for finansdirektøren - Mehul Tank - har allerede taget et skridt frem i hierarkiet og kunne overtage styringen mandag morgen.

Ifølge en pressemeddelelse har Mehul Tank solid erfaring fra 20 år i forbruger- og detailbranchen. Gennem karrieren har blandt andet han været hos modekoncernen Hobbs og Levi Strauss.

- Under vanskelige forhold for detailbranchen har Georg Jensen vist modstandsdygtighed og fleksibilitet ved at tilpasse sig til de nye omgivelser og fortsætte med at tilbyde vores kunder en omnichannel-oplevelse af høj kvalitet, siger Andrea Davis, bestyrelsesformand for Georg Jensen.

- Når vi nu skifter fokus fra at navigere gennem stormen til at udnytte vækstmuligheder, er tiden også inde til at lade en ny ledelse drive Georg Jensen fremad. Mehul er en dynamisk leder, der har dyb indsigt i vores forretning og en passion for at sætte kunden først, siger Andrea Davis.

Mere fokus på kunderne

Mehdi Tank, der kom til Georg Jensen sidste år, er klar til at åbne et nyt kapitel for virksomheden. Han vil arbejde på at skabe et større kundefokus.

- Jeg er glad for at skulle føre denne anerkendte virksomhed ind i en vækstfase, siger han og fortsætter:

- Jeg vil først og fremmest fokusere på at fortsætte digitaliseringen af vores virksomhed, skabe en lydhør og agil virksomhed og gennemføre vores omstilling af organisationen fra at være produktdrevet til at blive endnu mere kundefokuseret.

En lang række forhandlere i hele verden har varer fra Georg Jensen på hylderne, og designvirksomheden driver også egne butikker.

LÆS OGSÅ: Eksklusivt designbrand skifter topchef for anden gang på et årFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD