Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Fræk netbutik fejrer seks år som gazelle-virksomhed

Foto: Sinful.dkFredag den 27 november 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

Væksten fortsætter for dansk netbutik, som for sjette år i træk modtager anerkendt pris. - Vi kan seriøst ikke få armene ned, siger stifter.

Når nu danske forbrugere er mere hjemme end normalt under coronakrisen, så kunne det være et oplagt tanke, at de også har brugt mere tid i sengen.

Uanset hvad har netbutikken Sinful - som sælger forskelligt erotisk udstyr - godt gang i væksten. Faktisk er virksomheden netop blevet udpeget som gazelle-virksomhed for sjette år i træk af avisen Børsen.

Samtidig er Sinful med på top 100-listen over Danmarks hurtigst voksende virksomheder.

- Vi kan seriøst ikke få armene ned. Vi er stolte over at vi nu hele seks gange i streg har modtaget den prestigefyldte vækstpris, som man jo kun kan opnå ved at have gode vækstrater på top og bund, siger medstifter Mathilde Mackowski i en pressemeddelelse.

I år forventer Sinful at nå en vækst i omsætningen på 32 procent, mens bundlinjen også står til at blive større. Det seneste overskud i selskabet Sinful ApS lød på godt 20 millioner kroner.

- Vi har et stærkere team end nogensinde, så vi er utrolig godt gearet til at fortsætte vores væksteventyr. Planen for 2021 bliver at gå ind på flere markeder, så målet er naturligvis også at vi napper den syvende Gazellepris i streg, siger Mathilde Mackowski.

Sinful blev stiftet i 2008 af makkerparret Mathilde Mackowski og Tonny Andersen, og virksomheden tæller i dag 140 medarbejdere og omsætter for et højere trecifret millionbeløb.

LÆS OGSÅ: Gazelle-virksomhed åbner første fysiske butikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD