Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Fremtidens detail-profiler bliver hyldet

Foto: ColourboxMandag den 25 september 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

 

Der er både hæder til unge talenter og etablerede profiler, når Dansk Erhverv om kort tid uddeler priser til detailbranchen.

Som en undersøgelse for nylig kunne dokumentere, så har detailbranchen ikke så stort tag i ungdommen. Men heldigvis imponerer landets butikselever stadig med gode fagprøver.

De bedste har endda mulighed for at blive belønnet med Detailhandlens Fagprøvepris, som bliver uddelt på Børsen den 6. oktober. Det skriver Dansk Erhverv i en pressemeddelelse.

Undervisningsminister Merete Riisager (LA) vil i dagens anledning overrække priserne.

- Der er masser af talentfulde unge mennesker i Danmark. Men talent gør det ikke alene. Succes og de gode resultater kommer også af hårdt arbejde og en god portion faglig stolthed, siger hun og fortsætter.

- Og det kendetegner de elever, der får prisen i år. De har en spændende fremtid foran sig i en branche, der hele tiden forandrer sig. Så jeg er stolt over at være med til at hylde særligt de dygtige elever inden for detailhandelen.

De indsendte fagprøver bedømmes af en priskomité af skolefolk og erhvervsfolk, der udvælger de 3 bedste fagprøver. Der er en samlet præmiesum på 60.000 kroner.

Også priser til de voksne

På dagen vil Danish Retail Award også blive uddelt. Den bliver givet til tre særligt entusiastiske og forandringsskabende butiks- eller varehuschefer – både inden for daglig- og specialvarebranchen. Det er virksomheder i detailhandelen, der indstiller kandidater til prisen.

- Der er nogle, som har et særligt drive i forhold til at skabe positive forandringer i deres butik eller varehus. Det er vigtigt, at vi sørger for at anerkende dem, der gør noget ud over det sædvanlige. Vi tror på, at prisen kan skabe synlighed om vindernes resultater og inspirere andre, siger Laurits Rønn, direktør i Dansk Erhverv.

LÆS OGSÅ: Ungt modebrand vinder Salling Fashion Award og pop-up butikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD